På jagt efter tre point i det nordjyske

DSC2819I morgen, søndag den 21. maj 2023, er der returopgør mod Thisted FC. Sidste søndags kamp på Gladsaxe Stadion endte som bekendt 2-2, hvor Thisted FC udlignede på et straffespark i det 89. minut. AB’s mål blev scoret af Silas Trier Madsen og Frederik Ellegaard.

Tidligt søndag kører bussen fra Gladsaxe Stadion den lange tur til Thisted, så holdet kan være klar til kick off klokken 14.00. Dommer Sebastian Tornhøj Nielsen fløjter kampen i gang på Sparekassen Thy Arena (Lerpytter). Thisted må betegnes som en meget svær udebane, selv om det blev til en AB-sejr på 2-1, da de to hold mødtes i oktober måned i det nordjyske. Emil Mygind og Marcus Gudmann scorede ABs mål ved den lejlighed. Det må gerne blive en gentagelse af det flotte resultat.

Ingen af holdene har spillere i karantæne til kampen.

DSC2843Cheftræner Simon Ervolder Andresen udtaler før søndagens kamp: ”Vi skal en lang tur til Thisted for at møde dem i det omvendte opgør fra sidste uge. Det glæder vi os rigtig meget til. Vi synes, vi spillede en god kamp i søndags og havde fortjent de tre point. Vi har set på kampen og evalueret, hvor vi gjorde ondt på dem – og det skal vi bruge. Vi skal samtidig være skarpe på at få lukket ned for det, som Thisted er gode til. Så vi skal have revanche, og vi tørster efter de tre point. Dem skal vi op og hente på en svær udebane mod et stærkt hold, som vi har stor respekt for. Vi tror også på egne evner og har endnu engang haft en rigtig god træningsuge, hvor spillerne har bevaret den høje motivation – den tager vi med til Thisted søndag”.

 

 

 

Trænerteamet har valgt følgende bruttotrup:

1 Oliver Børner Thorup (mål)

2 Rasmus Møller

5 Adrien Koudelka

6 Daniel Warmbach

7 Frederik Ellegaard

8 Emil Wass

11 Oliver Angus

15 Søren Ilsøe

16 Albert Gaub-Jakobsen (mål)

17 Christoffer Thrane

19 Albert Nørager

21 Alessio Alicino

22 Silas Trier Madsen

23 Marcelo Randolf

26 Christian Espersen Troelsen

28 Emiliano Gomez

30 Marcus Mustac Gudmann

37 Asger Højmark-Jensen

 

Kampen kan streames på www.2-division.dk/streaming

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.