Aktive børn lærer bedst

Med en dedikeret gruppe af førsteholdsspillere og en vision om at promovere fodbold og fremme en sund livsstil hos unge mennesker, har klubben 25. oktober og i går d. 8 november afholdt to åbne fodboldtræninger for børn i området. Formålet? At give børnene en unik mulighed for at lære af de bedste og skabe en positiv oplevelse for både dem og vores spillere.

Ved at lave åbne træninger for børnene har klubben et ønske om at kunne skabe en interesse for den næste generations fodboldspillere og fans. Og hvem lærer man bedst af? Professionelle fodboldspillere. Spillere som Emil Mygind, der har været i klubben siden han var 12 år, som selv kan huske følelsen af at træne sammen med de spillere, han tit så spille på Gladsaxe Stadion.

Arrangementer som disse er med til at forankre klubben som en positiv aktør i lokalområdet. Det handler ikke bare om at spille fodbold; det er en måde at skabe nye bånd, forbedre livsstil og inspirere fremtidige talenter. Håbet for dette initiativ er at have gjort en positiv indvirkning på vores deltagere, og det er spændende at tænke på, hvilken indflydelse det vil have på de kommende generationer af AB-fans og fodboldspillere.

Så, hvis du har børn i Gladsaxe-området eller bare elsker fodbold, skal du sørge for at holde øje med AB Gladsaxe og deres kommende arrangementer. Hvem ved, måske vil dit barn være den næste AB-stjerne!

Udsalg på udvalgte varer
Bliv klædt på til pokalfodbold! Få op til 25% rabat på AB merchandise inden kvartfinalen mod FC Nordsjælland! Udforsk vores…
Gratis pokalkamp for Gladsaxe og...
Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det…
Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes...
Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.