Vigtige point på spil

AB Gladsaxe drager endnu engang til Gentofte Sportspark, når HIK i morgen fredag den 10. november er værter for 2. divisionsopgøret mellem de to klubber. Dommer Jonas Bøgelund fløjter opgøret i Gentofte i gang kl. 19.00.

Sidste uges hjemmekamp mod FC Roskilde blev også spillet i Gentofte Sportspark, da Gladsaxe Stadion ikke var brugbar efter pokalkampen mod Vejle. AB var stærkt presset i første halvleg i kampen mod FC Roskilde og også bagud med 1-0 i pausen. Men AB kom stærkt igen i 2. halvleg, overtog spillet og udlignede fortjent til slutresultatet 1-1 i kampens døende sekunder på et direkte frisparksmål af Killian van Mil. Så hvis AB kan holde niveauet fra 2. halvleg mod FC Roskilde, så er der også gode chancer for at få point med hjem fra Gentofte i denne uge.

HIK ligger inden fredagens kamp nummer 11 i tabellen med 11 point. AB holder sig stadigvæk i Top-6 med 19 point på 6. pladsen. De tabte deres seneste kamp knebent med 3-2 imod Aarhus Fremad i Aarhus. HIK har Emmanuel Ogura i karantæne og AB må undvære Emiliano Gomez, som ligeledes er i karantæne til kampen.

Det første opgør i sæsonen mod HIK tilbage i midten af august, endte med en AB sejr på de usædvanlige cifre 5-4. En kamp som langt hen ad vejen kunne have gået begge veje, hvor AB lavede fem flotte mål, men hvor defensiven ikke spillede den bedste kamp. AB’s Layton Ndukwu, som netop var kommet på banen, bankede bolden i mål direkte på frispark til 5-4 i det 88. minut.

Efter fredagens træning siger cheftræner David Roufpanah: ” Vi skal igen spille i Gentofte – denne gang mod HIK. Det er samme sted, men det er to meget forskellige hold. HIK spiller ikke på samme måde, og det er et offensivt indstillet hold, vi skal møde. Det er et talentfuldt hold og de angriber med mange spillere. De er dygtige til at skabe chancer, så det har vi selvfølgelig kikket på. Men vi har også kikket på, hvordan vi kan undgå, at de skaber chancer. Vi sluttede kampen i sidste uge virkelig godt, så det er klart vores ambition at komme ud på samme måde fra starten af kampen. Den seneste kamp mod HIK var en målfest – nok for meget målfest”.

Rasmus Brodersen siger disse ord om kampen: ”Vi glæder os til at spille mod HIK. Det plejer at være nogle underholdende kampe med mange mål. Vi skal bygge videre på den anden halvleg, vi satte sammen mod Roskilde i sidste weekend. Vi skal fortsat ud og vi skal bringe vores intensitet i spil og kreere en masse chancer – og så skal vi have de tre point, som vi ikke fik i sidste weekend. Vi må forvente, at der sker noget i begge ender. Vi har forberedt os som altid. Meget målrettet og koncentreret”.

Trænerteamet udtager startopstillingen blandt disse spillere:

1 Indy Groothuizen

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

6 Daniel A. Pedersen

8 Darren Sidoel

11 Killian van Mil

15 Søren Ilsøe

16 Albert Gaub-Jacobsen

19 Christian Wagner

22 Tim Freriks

24 Mark Garly Pedersen

29 Ibrahim Doumbia

30 Julius Lind

33 Hakim Sighaoui

35 Pachanga Kristensen

37 Frederik Lindgaard

40 Hørður Askham

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.