Alle mand til Gladsaxe Stadion!

Så er der igen fodbold på Gladsaxe Stadion, hvor AB Gladsaxe tager imod Esbjerg fB i morgen. Mandag den 10. april 2023 (2. påskedag), kl. 14.00 gælder det er sidste runde i grundspillet, og begge hold er med i oprykningspillet, der starter allerede ugen efter. Esbjerg fB er ikke kommet så godt i gang med forårssæsonen, som de sikkert havde håbet på og regnet med, og de tabte senest til Thisted.

DSC1787

Modsat har AB også sin første sejr til gode i forårssæsonen. Så det vil være to hold, der begge går efter en sejr. Det tegner til en spændende kamp, hvor der før kampen kun er ét point mellem de to hold i tabellen. AB spillede uafgjort 2-2 i Skive Skærtorsdag. Det var anden kamp i træk, hvor AB var bagud ved pausen med 0-2 og igen måtte kæmpe med alt, hvad de havde for at skaffe det uafgjorte resultat. Det lykkedes. I de to klubbers første møde i sæsonen i august måned tabte AB på Blue Water Arena med 2-3. Det var ellers en fin AB-kamp med godt spil, og hvor AB især i 2. halvleg pressede Esbjerg fB i bund. Kampen på mandag på Gladsaxe Stadion kl. 14 bliver dømt af Jacob Stausgaard Kobberrød.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: ”Nu gælder det Esbjerg i en ny kamp på få dage. Vi har ikke været så heldige med vores kampprogram. Esbjerg har fået en pause i torsdags, da de skulle have mødt Aarhus Fremad. Så man må forudse, at der kommer en noget ulige energi i forhold til kampen. Vi skal være skarpere end vi var i Skive. Der har været en fantastisk moral i de sidste to kampe, hvor vi er kommet tilbage i kampene, og det er ret unikt, at man kan gøre det to kampe i træk. Så nu kunne vi godt tænke os at komme foran og også få en sejr. Det er det, vi vil gå ud og gøre alt, hvad vi kan for at lykkes med mod Esbjerg”.

Trænerteamet vælger startopstillingen ud fra følgende bruttotrup:

25 Tobias Brogaard (mål)

2 Rasmus Møller

3 Gustav Overgaard Hansen

5 Adrien Koudelka

6 Daniel Warmbach

7 Frederik Ellegaard

8 Emil Wass

11 Oliver Angus

15 Søren Ilsøe

16 Albert Gaub-Jakobsen (mål)

17 Christoffer Thrane

19 Albert Nørager

20 Marcus Hørbye

21 Alessio Alicino

22 Silas Trier Madsen

23 Marcelo Randolf

28 Emiliano Gomez

30 Marcus Mustac Gudmann

37 Asger Højmark-Jensen

 

Billetter købes på www.boldbillet.dk

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.