Akademisk Boldklub Gladsaxe og Nordsjælland Sportsfysioterapi indgår samarbejde 

Akademisk Boldklub Gladsaxe og Nordsjælland Sportsfysioterapi (NSF) har indgået en samarbejdsaftale, som træder i kraft med øjeblikkelig virkning. Aftalen betyder, at NSF vil levere en fysioterapeut til AB’s førstehold, som vil være til rådighed til træning og kampe. Fysioterapeuten vil være ansvarlig for at undersøge, skadesbehandle, forebygge (optapening, screening) og genoptræne holdets spillere. Derudover vil spillere på U17 og U19 også have mulighed for behandling. 

Aftalen sikrer AB’s førstehold den bedst mulige behandling og forebyggelse af skader. NSF’s fysioterapeuter vil være til stede under alle træninger og kampe og vil kunne foretage behandlinger og undersøgelser på stedet. Spillere med akut opståede skader vil dertil også have mulighed for at blive undersøgt og behandlet på klinikken hos NSF, hvor der er mulighed for ultralydsscanning, shockwave-behandling og brug af AlterG og træningscenter. 

AB KIF Instagram Post Square 6

“Vi er utroligt glade for at kunne indgå denne aftale med Nordsjælland Sportsfysioterapi,” siger AB’s direktør, Erik Stover. “Det betyder, at vores spillere vil have adgang til den bedste behandling og forebyggelse af skader, hvilket er vigtigt for os som klub. Vi ser frem til et godt samarbejde med NSF.” 

Michael Knudsen, ejer af Nordsjælland Sportsfysioterapi, tilføjer: “Vi er stolte af at kunne samarbejde med AB og bidrage til klubbens succes på banen. Vores fysioterapeut vil gøre alt for at sikre, at holdets spillere er sunde og raske, og at de kan yde deres bedste på banen.” 

Udover muligheden for behandling til førsteholdet, så sikre aftalen også, at alle i AB koncernen får rabat ved benyttelse af Nordsjællands Sportsfysioterapi. 

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.