Bli’r det til 3 point igen?

DSC 0884

AB Gladsaxe tager turen til Middelfart i morgen, lørdag den 23. september 2023, for at spille 8. spillerunde i 2. division. Patrick Stenzel Rasmussen fløjter kampen i gang på det hyggelige og intime Middelfart Stadion kl. 14.00.

Mange AB-fans har gennem årene stået på volden på den ene langside og fulgt nogle spændende og lige opgør mellem de to hold. AB har ofte haft det svært på Middelfart Stadion. Middelfart er oprykkere fra 3. division. Middelfart lå i toppen af 3. division hele sidste sæson og imponerede stort ved allerede at sikre sig oprykning fire kampe før sæsonafslutningen. Middelfart har taget sidste sæsons gode spil med til 2. division, hvor de indtager fjerdepladsen med fjorten point. AB kommer til kampen med selvtillid efter lørdagens flotte sejr over Fremad Amager. Sejren bragte holdet tilbage i Top 6, hvor de på sjettepladsen har ni point.

Ingen af holdene har spillere i karantæne.

Rasmus Brodersen udtaler efter dagens træning: “Det var dejligt med en sejr i sidste uge. Det har givet en rigtig god stemning i truppen. Det har været en rigtig god træningsuge med masser af humør på. Vi skal til Middelfart og jage de tre point, og vi tror på det. Vi skal bygge videre på det gode spil, vi har vist, med et godt, definitivt fundament, og så skal vi fortsætte vores offensive takter. Vi skal blive ved med at bringe intensitet i spillet. Vi har trænet som altid målrettet og med fokus på næste kamp og de tre point”.

Cheftræner David Roufpanah giver kampen disse ord med på vejen: “Dejlig sejr i sidste uge – det giver altid godt humør og ny energi. Det har været godt, og vi har været fokuserede. Vi har selvfølgelig set på Middelfart og analyseret dem. De er et rigtig stærkt hold, der spiller rigtig godt sammen. De har kun sluppet fire mål ind. Det bliver meget interessant at møde sådan et hold. Vi må se på alle hold, der kommer, og der vil komme gode og dårlige perioder. Vi håber, at vi er i gang med en rigtig god periode – det ville være dejligt”.

Trænerteamet har udtaget følgende:

1 Indy Groothuizen

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

6 Daniel A. Pedersen

8 Darren Sidoel

10 Layton Ndukwu

16 Albert Gaub-Jacobsen

18 Lucas Ørneborg

19 Christian Wagner

22 Tim Freriks

24 Mark Garly Pedersen

26 Christian Espensen Troelsen

27 Emiliano Arrieta

28 Emiliano Gomez

30 Julius Lind

Vis din støtte til vores team på udebane! Køb den officielle udebanetrøje!
Første arbejdsdag for Joey Gudjonsson
For næsten to uger siden blev Joey Gudjonsson offentliggjort som ny cheftræner i AB, og i dag havde han første…
3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.