Sæsonens første netværksevent i samarbejde med Brøl

DSC 0386Sæsonens første netværksevent for vores partnere var en succes! Sidste uge samledes vi i Sportscafeen på Akademisk Boldklub Gladsaxes træningsanlæg til en hyggelig aften i samarbejde med vores sponsor, Brøl. Bryggeriet Brøl er verdens første økologiske og cirkulære B Corp-bryggeri. Brøl upcycler usolgt brød fra bagerier til craftbrygget øl.

Vores partnere blev budt velkommen af Brøls founder, Saimon Skurichin, der startede aftenen ud med at fortælle lidt om bryggeriets historie, vision og mission. Herefter kunne deltagerne gå i gang med en spændende smagsoplevelse, hvor de fik muligheden for at prøve Brøls forskellige ølsortimenter. Fra de forfriskende lette pilsnere til de fyldige og smagsfulde kaffe IPA’er, Brøl har noget for de fleste ølentusiaster.

Aftenen var også en smagfuld fornøjelse, takket være AB Sportscafeens lækre mad og snacks. Her fik deltagerne et godt udvalg af delikatesser, der matchede øllene perfekt.

Eventet bød også på en lille overraskelse, som vi nu også kan dele med alle andre – Vi er nemlig utroligt glade for at afsløre, at Brøl i øjeblikket arbejder på at skabe en helt særlig AB-øl. DSC 0369

Til sidst vil vi gerne rette en stor tak til alle vores partnere, AB Sportscafe, Cheftræner David Roufpanah, topscorer Tim Freriks, anfører Daniel A. Pedersen, Brøl og Akademisk Boldklub Gladsaxe. Vi ser frem til mange flere uforglemmelige øjeblikke sammen.

Hold øje med vores kommende arrangementer, og lad os sammen fortsætte med at skabe bæredygtige forbindelser og smukke minder. Vi glæder os allerede til næste gang!

Hvis du er interesseret i at være med i AB’s partnernetværk, så kan du kontakte vores sponsorsansvarlig Melvin Ahmadi på mahmadi@ab-fodbold.dk for at høre mere om mulighederne.

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.