Sæsonens første netværksevent i samarbejde med Brøl

Sæsonens første netværksevent for vores partnere var en succes! Sidste uge samledes vi i Sportscafeen på Akademisk Boldklub Gladsaxes træningsanlæg til en hyggelig aften i samarbejde med vores sponsor, Brøl. Bryggeriet Brøl er verdens første økologiske og cirkulære B Corp-bryggeri. Brøl upcycler usolgt brød fra bagerier til craftbrygget øl.

Vores partnere blev budt velkommen af Brøls founder, Saimon Skurichin, der startede aftenen ud med at fortælle lidt om bryggeriets historie, vision og mission. Herefter kunne deltagerne gå i gang med en spændende smagsoplevelse, hvor de fik muligheden for at prøve Brøls forskellige ølsortimenter. Fra de forfriskende lette pilsnere til de fyldige og smagsfulde kaffe IPA’er, Brøl har noget for de fleste ølentusiaster.

Aftenen var også en smagfuld fornøjelse, takket være AB Sportscafeens lækre mad og snacks. Her fik deltagerne et godt udvalg af delikatesser, der matchede øllene perfekt.

Eventet bød også på en lille overraskelse, som vi nu også kan dele med alle andre – Vi er nemlig utroligt glade for at afsløre, at Brøl i øjeblikket arbejder på at skabe en helt særlig AB-øl.

Til sidst vil vi gerne rette en stor tak til alle vores partnere, AB Sportscafe, Cheftræner David Roufpanah, topscorer Tim Freriks, anfører Daniel A. Pedersen, Brøl og Akademisk Boldklub Gladsaxe. Vi ser frem til mange flere uforglemmelige øjeblikke sammen.

Hold øje med vores kommende arrangementer, og lad os sammen fortsætte med at skabe bæredygtige forbindelser og smukke minder. Vi glæder os allerede til næste gang!

Hvis du er interesseret i at være med i AB’s partnernetværk, så kan du kontakte vores sponsorsansvarlig Melvin Ahmadi på mahmadi@ab-fodbold.dk for at høre mere om mulighederne.

Udsalg på udvalgte varer
Bliv klædt på til pokalfodbold! Få op til 25% rabat på AB merchandise inden kvartfinalen mod FC Nordsjælland! Udforsk vores…
Gratis pokalkamp for Gladsaxe og...
Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det…
Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes...
Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.