Der er ingen lette kampe

DSC 0573

I morgen møder AB Gladsaxe Skive IK kl. 15.00 på Gladsaxe Stadion i den sidste kamp i første del af grundspillet. Herefter skal der spilles mod alle hold endnu engang frem til 10. marts 2024. Efter lørdagens kamp venter der yderligere 5 kampe inden holdet går på vinterpause.I september måned tog Skive IK, afsked med cheftræner Alexander Fischer og har netop ansat Anders Jensen som ny cheftræner. Anders Jensen har en fortid som træner i blandt andet Kolding og Middelfart. AB må derfor forvente at møde et tændt Skive IK mandskab, der vil vise den nye træner, at han skal satse på dem i fremtiden, også selvom Anders Jensen først tiltræder efter kampen mod AB.

Efter sidste lørdags hjemmebanenederlag på 0-2 til Nykøbing FC indtager Skive IK 10. pladsen i 2. division med 6 point. Med det flotte uafgjorte 1-1 resultat på den svære udebane i Riisvangen mod Aarhus Fremad sidste lørdag, holder AB sig i Top 6 på 6. pladsen med 13 point.

Køb billetter til kampen lige her.

Efter en længere skadespause er det glædeligt, at Søren Ilsøe igen træder ind i bruttotruppen.

DSC 0579

Efter dagens træning siger Rasmus Brodersen: ”Vi glæder os til at komme på hjemmebane, for vi er gode på hjemmebane. Vi skal blive ved med at spille så godt så andre hold frygter at komme hos os. Vi går efter 3 point. I kampen mod Aarhus Fremad viste vi, at vi arbejder godt sammen som hold, og at vi sagtens kan spille med i toppen. Når vi bringer vores kvaliteter i spil, så har alle hold problemer med os, så det skal vi fortsætte med”.

Cheftræner David Roufpanah udtaler efter dagens sidste træning: ”Vi skal møde Skive, som har haft det svært med deres resultater. Men de er samtidig et svært hold at spille imod. De arbejder hårdt sammen. De spiller et kompakt forsvarsspil og er hurtige på deres omstillinger. Så vi skal være meget opmærksomme og komme ind med høj energi og hvis vi ikke gør det, så bliver det svært.Vi skal spille som vi gerne vil med højt tempo, som vi skal praktisere i 95 minutter og holde fokus. I sidste uge mod Aarhus Fremad havde vi en mærkelig afslutning, hvor vi lavede nogle fejl. Men i 70 minutter spillede vi lige op mod et rigtig godt tophold, hvor vi kunne spille med på samme niveau som Aarhus Fremad.Vi skal så også vise, at vi kan spille på samme niveau mod et lavere rangeret hold på hjemmebane, ellers er det jo lige meget. Der er ingen lette kampe og Skive slås for deres liv”.

Trænerteamet vælger startopstilling ud fra følgende spillere:

  1 Indy Groothuizen  3 Erik Lindell  4 Adrien Koudelka  5 Rasmus Brodersen  6 Daniel A. Pedersen  8  Darren Sidoel10 Layton Ndukwu15 Søren Ilsøe16 Albert Gaub-Jacobsen19 Christian Wagner20 Abel Walatee22 Tim Freriks24 Mark Garly Pedersen28 Emiliano Gomez29 Ibrahim Doumbia

30  Julius Lind35 Pachanga Kristensen40 Hørður Askham

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.