1 point i svær kamp

AB spillede i dag den sidste kamp, før turneringen vender. 354 tilskuere var mødt frem på Gladsaxe Stadion på en rimelig kold efterårsdag. Kampen var præget af stærk vind og en meget våd bane. Det blev til et point mod Skive IK i en ikke særlig velspillet kamp.

I forhold til sidste uges kamp mod Aarhus Fremad var en skadet Ilias Namli ude, Hørdur Askham var på bænken efter at han i torsdags spillede landskamp for Færøerne mod Polen. De blev erstattet af Pachanga Kristensen og Christian Wagner.

Startopstillingen så således ud:

3 Erik Lindell  4 Adrien Koudelka  5 Rasmus Brodersen  6 Daniel A. Pedersen  8  Darren Sidoel10 Layton Ndukwu16 Albert Gaub-Jacobsen19 Christian Wagner22 Tim Freriks24 Mark Garly Pedersen35 Pachanga Kristensen

Daniel A. Pedersen spillede i midten i forsvaret. Christian Wagner indtog sin vante plads på toppen.

Begge hold havde svært ved at sætte spillet i den meget stærke blæst. Det blev i det hele taget en meget chancefattig kamp fra begge mandskabers side. Tilfældigheder kunne have afgjort kampen for begge mandskaber, men ingen af dem var i stand til at gøre målchancer så store, så det kunne blive til mål. AB forsøgte i slutningen af kampen at lægge et pres på Skive, men mål blev det ikke til.

Cheftræner David Roufpanah udtalte efter kampen: “For mig var det et forventet kampbillede. Der er 2-3 hold i denne række, som spiller på denne måde. Det handler om at være meget mere kreativ og spille hurtigere sammen. Vi spiller meget mere i deres tempo og på deres præmisser. Der er mange pauser i kampen, så vi får ikke rytme i spillet. Jeg synes ikke, at vi i 1. halvleg er konsekvente nok i vores spil. Vi bliver lidt for passive i den fase, men sådan er fodbold også. Vi skal være meget mere kreative og spille meget hurtigere for at vinde den slags kampe. Vi mangler tempo på bolden indimellem. Det er ikke sådan, vi træner, så vi skal spille kampene, som vi træner”.

Anfører Daniel A. Pedersen udtalte efter kampen: “Vi er skuffede over 1 point. Det var svære forhold med vind og banen var heller ikke optimal. Synes vi for let smider bolden væk og vi er for uskarpe på den sidste tredjedel. Omvendt synes jeg, vi står OK i forsvaret. Vi har ikke så mange chancer, så det er godt at beholde nullet. Jeg er skuffet over at vi ikke vinder den her kamp. Hvis vi gerne vil være oppe, hvor vi gerne vil være, så er det sådan en kamp, som vi skal vinde på hjemmebane. Det var for uskarpt med bolden, så vi taber den på dumme måder. Vi har måske lidt for mange berøringer på, og får ikke spillet hinanden gode nok. 

Skive spillede på deres præmisser og ville gerne gøre det til en fysisk kamp. Vi ville gerne have vundet, men sådan gik det ikke i dag”.

Næste kamp er lørdag den 21. oktober kl. 14.00 i Brabrand.

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.