DIS Copenhagen på Gladsaxe Stadion

AB A/S havde i søndags til kampen over 200 studerende fra DIS Copenhagen på besøg på Gladsaxe Stadion for at overvære den sidste kamp i grundspillet mellem AB og Middelfart. De unge udvekslingsstuderende kom med godt humør og var meget nysgerrige på AB, som klub. Besøget indeholdt en rundtur på stadion og et oplæg fra AB Forever omkring klubbens historie og meritter gennem tiderne. Samtlige af de studerende var udstyret med et grønt halstørklæde og bidrog gennem hele kampen med god stemning med masser af hujen og klap.

Efter kampen var de studerende inviteret op i Knud Lundberg Loungen, hvor der blev serveret diverse drikkelse og rig mulighed for at snakke på kryds og tværs. Her gik snakken løs mellem de amerikanske investorer, de studerende fra DIS, AB Forever og mange andre parter. Det var en stor fornøjelse at se folk danne nye bekendtskaber og få et godt indtryk af AB.

pro UY8rF9Nt

På trods af et nederlag overværede de studerende AB komme i oprykningsspillet og et flot mål af Christian Wagner samt en smuk sommerdag med god stemning og over 700 tilskuere.

3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.