Drama på Riisvangen

Efter en dramatisk kamp kunne AB i dag tage et point med hjem fra udebanekampen mod Aarhus Fremad. Det blev en intens afslutning på kampen, hvor Albert Gaub-Jacobsen indtog hovedrollen med to verdensklasseredninger på straffespark og endnu en fantastisk redning op på overliggeren. Erik Lindell bidrog også til kampens uafgjorte resultat ved at afværge et godt skud fra Aarhus Fremad.

 

Der var to ændringer i startopstillingen i forhold til sidste kamp mod Thisted. Daniel A. Pedersen var tilbage efter en skade og indgik i en 3-mands forsvarskæde, og Ilias Namli startede inde i angrebet. Christian Wagner og Julius Lind tog plads på bænken.

Det var en lige 1. halvleg med meget spil på midten uden de store målchancer i begge ender. Kun en opspilsfejl fra AB’s side medførte, at Aarhus Fremad kunne spille Frederik Rask Høgh Jensen fri til scoring 1-0 til hjemmeholdet. Efter pausen kom AB rigtig godt ud til 2. halvleg og får sat spillet godt. Der kommer flere chancer ved gode indlæg og god fight i front. Aarhus Fremad havde også deres chancer og appellerede for straffespark efter et kvarters spilletid, men dommeren vinkede afværgen

de. Fem min. senere er en Aarhus Fremad spiller fri efter en omstilling. Albert Gaub-Jacobsen redder forsøget og også afslutning på riposten. Kort tid efter misser en fri Aarhus Fremad spiller en gylden chance for føring – men skuddet ender langt over mål. Efter 80 min. scorer Hørdur Askham til 1-1 efter et godt indlæg på hjørne fra Rasmus Brodersen som bliver sendt videre af Christian Wagner.

Så starter dramaet for alvor på det velbesøgte Riisvangen Stadion, hvor der var 1.045 tilskuere. En aflevering ind i feltet rammer en AB-spiller på hånden, og dommeren dømmer straffespark. Albert Gaub-Jacobsen går til den rigtige side og redder på fantastisk vis. Blot 2 min. efter dømmer dommeren igen straffespark til Aarhus Fremad efter skub i ryggen i feltet. Klog af skade vælger Aarhus Fremad en ny straffesparksskytte, men på stregen venter Albert Gaub-Jacobsen tålmodigt og redder så på fantastisk vis endnu et straffespark. Kampen slutter med en Aarhus Fremad afslutning, som Albert Gaub-Jacobsen sender op på overliggeren og en anden afslutning tæt under mål, hvor Erik Lindell kaster sig efter skuddet og redder med et hovedstød.

Efter kampen sagde anfører Daniel A. Pedersen: ”Det var en fight på en bane, som var meget sumpet og blød. Der har været skybrud herovre, så banen har stået under vand. Det ændrede en lille smule i forhold til måden at spille på for begge hold. Jeg synes, vi kan være tilfredse med et point her. Det er en svær udebane og et godt hold. De får to straffespark, og jeg synes det andet, var lidt tyndt. Men hvad betyder det, når vi har en fantastisk målmand. Det var et vigtigt point, og det tager vi med videre”.

Cheftræner David Roufpanah havde rosende ord til holdet efter kampen: ”Vi spillede en god 1. halvleg, hvor vi ikke gav nogle chancer væk. Der skulle en personlig fejl til, før end Aarhus Fremad fik en chance og scorede. Ved pausen var vi bagud med 0-1, men havde en god fornemmelse af, at vi stadig var med. I 2. halvleg spiller vi med god energi og får lavet et fint mål på hjørnespark. Aarhus Fremad spillede godt og Gaub måtte tage 2 straffespark. Det var en fantastisk holdindsats og med stor fight”.

Kampens spiller målmand Albert Gaub-Jacobsen sagde efter kampen: ”Det var fantastisk dejligt og en god fornemmelse at kunne hjælpe holdet i dag. Vi får et godt point på en svær udebane. Ved det første straffespark lurer jeg ham og redder skuddet, som kommer i min højre side. De finder en anden målskytte til det andet straffespark. Jeg viser, at jeg vil gå til den samme side, men det gør jeg ikke, for jeg har valgt at gå til min venstre side og der skyder han, så jeg redder straffesparket”. Kampen viste, at hvis spillet, energien og den fælles holdindsats og fight fortsætter, så ligger der mange point og venter.

Startopstillingen var:

Albert Gaub-Jacobsen

Erik Lindell A

drien Koudelka

Hørdur Askham

Daniel A. Pedersen

Rasmus Brodersen

Darren Sidoel

Mark Garly Pedersen

Layton Ndukwu

Ilias Namli

Tim Freriks

 

Næste kamp bliver spillet lørdag den 14. oktober kl. 15.00 på Gladsaxe Stadion, hvor Skive kommer forbi. Du kan købe dine billetter til kampen lige her.

Se opstillinger, ud- og indskiftninger, advarsler og tidspunkter for målscoringer.

Udsalg på udvalgte varer
Bliv klædt på til pokalfodbold! Få op til 25% rabat på AB merchandise inden kvartfinalen mod FC Nordsjælland! Udforsk vores…
Gratis pokalkamp for Gladsaxe og...
Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det…
Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes...
Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.