På Jyllandstur efter 3 point

Lørdag tager AB Gladsaxe turen til Aarhus, hvor topholdet Aarhus Fremad tager i mod på Risvangen Stadion. Dommer Rasmus Nielsen fløjter opgøret i gang kl. 14.00.

AB har endnu ikke vundet på udebane i denne sæson, men hvorfor ikke starte på en af sæsonens sværeste udebaner? Holdet vil i hvert fald gøre alt for at tage point med hjem fra det jyske.

Aarhus Fremad indtager 2. pladsen i 2. division kun et point efter førerholdet Esbjerg fB. AB ligger på 6. pladsen og skal meget gerne have point i kampen for at bevare en placering i Top-6.

De to hold mødte senest hinanden i sidste sæsons sidste kamp i juni måned. Her vandt Aarhus Fremad med 5-2 i en kamp, der tydeligt bar præg af, at det var sæsonens sidste kamp og at ingen af holdene havde det store at spille for.

Aarhus Fremad måtte i sidste spillerunde nøjes med 3-3 mod HIK på Gentofte Stadion, mens AB tog en glimrende sejr med cifrene 2-1 mod Thisted FC på Gladsaxe Stadion.

David Roufpanah udtaler efter dagens træning: ”Det bliver godt at konkurrere mod et tophold. Det er værdifuldt for os at se, hvordan vi står i forhold til et tophold. Vi vil forsøge at starte kampen mod Aarhus Fremad, som vi sluttede kampen mod Thisted.

Vi har gjort mange gode ting i de sidste kampe. Vi tog energien fra pokalkampen mod FA 2000 med til kampen mod Thisted og den energi skal vi nu tage videre med til kampen i Aarhus.

Det er klart anderledes at spille mod et tophold på udebane. Så det bliver en stor udfordring, men det skal vi tage hånd om og vi er rigtig godt forberedte. Aarhus Fremad er et godt hold og jeg synes de spiller en god gang fodbold og er meget aggressive. Jeg synes, at de er det hold i ligaen, der har det højeste pres i defensiven, så det ved vi, og det er vi forberedte på. Så må vi se, hvordan vi står!!

Rasmus Brodersen ser frem til kampen: ”Vi glæder os utrolig meget til kampen. Vi skal bygge videre på de gode takter i sidste weekend, hvor vi får sat noget godt spil op både i vores omgang med bolden og også uden bolden. Vi skal derover og jage 3 point – det er det, vi tager derover for og det, vi skal have med hjem. Vi ved, det er en modstander fra toppen af rækken. De spiller rigtig godt fodbold, men vi tror, vi kan byde dem op til dans”.

I bussen til Aarhus sidder:

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

6 Daniel A. Pedersen

8 Darren Sidoel

10 Layton Ndukwu

16 Albert Gaub-Jacobsen

19 Christian Wagner

20 Abel Walatee

21 Ilias Namli

22 Tim Freriks

24 Mark Garly Pedersen

25 Tobias Skaarup Nielsen

28 Emiliano Gomez

30 Julius Lind

29 Ibrahim Doumbia

35 Pachanga Kristensen

40 Hørður Askham

Hvis du ikke ser kampen fra Riisvangen Stadion, kan du streame den her.

 

 

 

 

 

 

 

Udsalg på udvalgte varer
Bliv klædt på til pokalfodbold! Få op til 25% rabat på AB merchandise inden kvartfinalen mod FC Nordsjælland! Udforsk vores…
Gratis pokalkamp for Gladsaxe og...
Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det…
Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes...
Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.