En sejr i den første træningskamp

DSC 0876AB Gladsaxe spillede tidligere i dag den første træningskamp op til turneringsstarten den 5. august. Modstanderen var Hillerød Fodbold, som igen i denne sæson spiller i NordicBet-ligaen. Det var derfor et stærkt hold, som står overfor turneringsstart om en uge, AB skulle møde.

For AB-truppen, som kun har trænet sammen i 2 uger, og som nu består af en lang række nye spillere sammen med tidligere spillere fra sidste sæson plus nye fra U19, var det derfor spændende at få indikationer på, hvor holdet står her små 3 uger før sæsonstart. Det havde lokket mange tilskuere til på det smukke AB-anlæg på Skovdiget.

Cheftræner David Roufpanah havde valgt at bruge hele truppen på nær enkelte skadede spillere. Der gik dog ikke mere end 6 minutter, hvor en spiller fra hvert hold støder hovederne sammen. Værst gik det ud over AB’s Rasmus Brodersen, der efter næsten 20 minutters behandling fra både AB og Hillerøds stab desværre måtte til observation og videre behandling på hospitalet.

Marcelo Randolf erstattede Rasmus Brodersen.

Hillerød Fodbold pressede på og tilspillede sig en del hjørnespark, som dog ikke gav resultat. AB kom mere og mere med i spillet. Kombinationerne flød godt, og spillet blev generelt hurtigere. Der kom flere gode momenter, hvor AB spiller hurtigt rundt om Hillerøds spillere. Hillerød tilspiller sig en stor chance, hvor et indlæg i feltet kunne have givet mål, men angriberen kom for sent til afslutningen.

Layton Ndukwu måtte udgå og Hakim Sighaoui kom på banen.

Daniel A. Pedersen spillede Killian van Mil, der tog en tur langs sidelinjen. Indlægget blev sendt ind i feltet, hvor Abel Walatee var tæt på at score.

Det første mål i den nye sæson

Det første mål i den nye sæson er godt spil i små rum, hvor Killian van Mil spiller bolden videre og får den selv retur til et godt skud, og det bliver 1-0 til AB til stor jubel for de mange tilskuere.

Abel Walatee går ud, og Oliver Drost kommer på banen.

Anden halvleg betød udskiftninger. Kampen var lige, og allerede efter 5 minutter fik Hillerød Fodbold chancen for udligning, men skuddet endte over mål. Lucas Ørneborg dribler flot igennem forsvaret, og det lignede et straffespark, men det blev ikke dømt. Begge hold forsøger sig med skud udefra, men anstrengelserne førte ikke til mål.

Efter 70 minutters spilletid får Hillerød en omstilling, som ender med et rigtig godt indlæg i feltet, hvor Victor Mohr står godt placeret og header i mål til udligning 1-1.

Inden for de næste 6 minutter øger AB føringen. Ilias Namli var hurtigst på bolden efter en god aflevering bagom forsvaret. Namli spurter mod målet, og han scorer fra baglinjen til 2-1.

AB’s målmand sender et langt skud over midterlinjen, hvor Lucas Ørneborg sætter fart på og kan øge yderligere til 3-1.

Hillerød får også en chance for reducering, men AB’s forsvar fik sparket bolden væk. AB kommer ikke rigtigt på plads, og Valdemar Schousboe reducerer til 3-2, som blev kampens resultat.

Vi fik en sejr i dag!

Efter kampen udtaler cheftræner David Roufpanah: ”Vi fik en sejr i dag i vores første kamp, og det var dejligt. Vi har stadigvæk meget at arbejde med og udvikle. Vi har nogle sekvenser, som er gode og som vi godt vil have mere af. Vi skal lære af de fejl, vi laver. Sådan er det. Det er den første kamp, og der bliver lavet fejl. Så jeg er ikke helt tilfreds, men vi er glade for at vinde kampen. Vi gjorde det sammen, og spillerne de arbejdede hårdt sammen for at få sejren. I den kommende uge skal vi fo

DSC 0056

rtsætte med at have fokus på den fysiske træning og intensiteten. Vi skal arbejde videre med relationerne, udvikle vores pasningsspil og udvikle, hvordan vi kan angribe modstanderens mål – så vi har masser at arbejde med”.

Trænerteamet havde valgt følgende startopstilling:

Indy Groothuizen (mål), Erik Lindell, Adrien Koudelka, Rasmus Brodersen, Daniel A. Pedersen, Ibrahim Doumbia, Emil Wass, Layton Ndukwu, Killian van Mil, Christian Wagner, Abel Walatee.

På banen kom: Albert Gaub-Jacobsen (mål), James Iheme, Oliver Drost, Lucas Ørneborg, Ilias Namli, Marcelo Randolf, Christian Espensen-Troelsen, Emiliano Arrieta, Emiliano Gomez, Hakim Sighaoui, Frederik Lindgaard.

Næste weekend drager holdet til Hamburg, Tyskland, hvor der skal spilles træningskamp. Den næste træningskamp på dansk jord spilles lørdag den 29. juli 2023 kl. 12.00 på AB Skovdiget mod FA 2000.

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.