Sommerens første træningskamp venter mod Hillerød Fodbold

Sommertid er også lig med træningskampe. AB Gladsaxe spiller i morgen, lørdag den 15. juli, den første træningskamp frem mod turneringsstarten, som i år ligger lørdag den 5. august 2023.

Stor opgave venter i morgen

Træningskampen er en oplagt mulighed for at se AB’s mange nye spillere og det nye trænerteam i funktion. Træningskampen bliver spillet på Skovdiget kl. 12.00 mod NordicBet Ligaholdet Hillerød Fodbold. Det er Hillerød Fodbolds sidste træningskamp inden deres turneringsstart i den kommende uge mod HB Køge. Hillerød Fodbold har spillet fem træningskampe i deres opstart, og senest spillede de 0-0 mod Lyngby Boldklub, så der venter AB en stor opgave.

Nye bekendtskaber og hårdt fysisk arbejde

AB har trænet i de sidste to uger, og det har været en hård start. Der er trænet fysisk, taktisk og ikke mindst i opnåelse af de så vigtige spillemæssige relationer på banen. Også de sociale relationer skal opbygges, så de mange nye spillere også får et godt kendskab til hinanden.

Cheftræner David Roufpanah udtaler efter fredagens træningspas: ”Vi skal bruge kampen i morgen til at finde vores relationer med hinanden. Vi skal prøve at spille med vores intensitet. Vi har haft to træningsuger her i opstarten med fokus på den fysiske træning og intensitet, så spillerne er sikkert lidt trætte. Det er vores første kamp sammen, så vi skal have det bedste ud af situationen og begynde at finde vores relationer. Vi har selvfølgelig også trænet på vores spillestil, men vi er jo lige i starten og har tre træningskampe inden sæsonpremieren. Vi vil bruge tiden godt og starte enkelt.”

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.