Sommerens første træningskamp venter mod Hillerød Fodbold

DSC 0026 scaled e1689354691323

Sommertid er også lig med træningskampe. AB Gladsaxe spiller i morgen, lørdag den 15. juli, den første træningskamp frem mod turneringsstarten, som i år ligger lørdag den 5. august 2023.

Stor opgave venter i morgen

Træningskampen er en oplagt mulighed for at se AB’s mange nye spillere og det nye trænerteam i funktion. Træningskampen bliver spillet på Skovdiget kl. 12.00 mod NordicBet Ligaholdet Hillerød Fodbold. Det er Hillerød Fodbolds sidste træningskamp inden deres turneringsstart i den kommende uge mod HB Køge. Hillerød Fodbold har spillet fem træningskampe i deres opstart, og senest spillede de 0-0 mod Lyngby Boldklub, så der venter AB en stor opgave.

Nye bekendtskaber og hårdt fysisk arbejde

AB har trænet i de sidste to uger, og det har været en hård start. Der er trænet fysisk, taktisk og ikke mindst i opnåelse af de så vigtige spillemæssige relationer på banen. Også de sociale relationer skal opbygges, så de mange nye spillere også får et godt kendskab til hinanden.

DSC 0018Cheftræner David Roufpanah udtaler efter fredagens træningspas: ”Vi skal bruge kampen i morgen til at finde vores relationer med hinanden. Vi skal prøve at spille med vores intensitet. Vi har haft to træningsuger her i opstarten med fokus på den fysiske træning og intensitet, så spillerne er sikkert lidt trætte. Det er vores første kamp sammen, så vi skal have det bedste ud af situationen og begynde at finde vores relationer. Vi har selvfølgelig også trænet på vores spillestil, men vi er jo lige i starten og har tre træningskampe inden sæsonpremieren. Vi vil bruge tiden godt og starte enkelt.”

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.