Endnu et opgør mod et tophold

Der venter endnu et tophold, når AB Gladsaxe tager imod Aarhus Fremad søndag den 17. marts 2024 på Gladsaxe Stadion. Kampens dommer Allan Staal fløjet kampen i gang kl. 15.00.

Aarhus Fremad indtager 3. pladsen i 2. division med 33 point. AB indtager 6. pladen med 22 point.

AB skal følge op sidste søndags fine præstation i Esbjerg. Selv om det blev til et knebent nederlag på 2-1, sad AB i store dele af kampen – ikke mindst i 2. halvleg – på spillet.

Aarhus Fremad kommer til kampen med en 1-0 sejr i bagagen over Thisted FC hjemme i Aarhus.

Ingen af de to hold har spillere i karantæne.

Køb billetter til kampen! 

Cheftræner David Roufpanah siger efter dagens træning: ”Vi skal møde endnu et tophold og det er rigtig godt. Det er sådanne kampe, man ser frem til. Det er hårde kampe med stor intensitet. Det er spændende og tætte kampe. Esbjerg og Aarhus Fremad er tophold, men også to forskellige hold. Aarhus Fremad er et hold, der spiller med høj intensitet. Det så vi også i det første opgør i Aarhus. Jeg ser frem til, at vi skal spille på hjemmebane. Personligt har jeg savnet at spillet på Gladsaxe Stadion foran vores fans. Vi har selvfølgelig kikket på den seneste kamp i Esbjerg og på, hvad vi kan gøre bedre. Vi spillede specielt i anden halvleg en virkelig god kamp. Stod godt defensivt, spillede godt offensivt, skabte mange chancer og så scorer vi et mål. Vi har spillet godt i de sidste træningskampe og i 2. halvleg i søndags, så vi står godt”.

De to holds første kamp i turneringen fandt sted i starten af oktober på Riisvangen Stadion og endte 1-1. Hørdur Askham udlignede i det 80. min. I resten af kampen viser målmand Asger Gaub-Jakobsen fantastisk godt spil og redder på magisk vis hele to straffespark.

Hørdur Askham er i øvrigt igen udtaget til det færøske landshold, der blandt andet skal møde Danmark på Brøndby Stadion den 26. marts 2024.

Rasmus Brodersen giver kampen disse ord med på vejen: ”Først og fremmest glæder vi os til at spille på hjemmebane igen foran vores fans. Vi er også gode på hjemmebane og det skal vi bygge videre på. Vi skal også tage vores gode kamp i Esbjerg med til kampen. Hvis vi kan spille alle 90 minutter, som vores 2. halvleg i Esbjerg, så bliver det til 3 point. Vi lykkedes med de ting, vi har trænet. Vi finder hinanden godt og spiller med mod og intensitet. Vi spiller på vores præmisser og mangler vel bare at lave nogle flere mål”.

Også Tim Freriks, som igen scorede et mål i kampen mod Esbjerg, ser frem til kampen: ”Jeg forventer, at vi kan spille en god kamp, for vi har en god følelse efter specielt 2. halvleg mod Esbjerg. Jeg synes, det er vigtigt, at vi får en bedre start på kampen. Vi skal være skarpere og helt klar fra første minut. Aarhus spillede vi sidst mod på udebane. Jeg synes, vi spillede en god kamp, hvor vi fik presset godt. Vi fik uafgjort, men jeg synes, vi spillede rigtig godt. Så vi skal være klar og komme med den samme energi i morgen”.

Vi ses på Gladsaxe Stadion til forårets første hjemmekamp, hvor der formentlig også bliver mulighed for at se nogle af de nye spillere.

Truppen mod Aarhus Fremad:

16 Albert Gaub-Jacobsen (målmand)

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

6 Daniel A. Pedersen

8 Darren Sidoel

10 Tim Freriks

15 Søren Ilsøe

17 Yushi Yamaya

19 Christian Wagner

22 Ágúst Hlynsson

24 Mark Garly Pedersen

28 Emiliano Gomez

30 Julius Lind

34 Mikkel Brund

40 Hørður Askham

88 O’Vonte Mullings

99 Jesper Sørensen (målmand)

 

 

 

 

 

 

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.