1-1 mod tophold

Foran 506 tilskuere spillede AB Gladsaxe i dag på et solbeskinnet Gladsaxe Stadion mod 2. divisions nr. 3, som pt er Aarhus Fremad. Kampen sluttede 1-1 efter AB-føring ved pausen. Kampen gav debut til AB’s nr. 88 O’Vonte Mullings, som viste prøver på sin hurtighed. I forhold til kampen mod Esbjerg var Søren Ilsøe og Emiliano Gomes i startopstillingen. Mark Garly Pedersen tog plads på bænken, Ahmed Hassan var uden af truppen med en skade, og ligeledes var Flamur Dzelili ude af truppen med sygdom.

En skuffet cheftræner David Roufpanah sagde efter kampen: ”Lige her efter kampen er det svært at være objektiv. Der er mange følelser i kroppen, og jeg skal først se kampen igennem på video. Men jeg føler, at vi taber to point i dag. I modsætning til Esbjerg, så starter vi kampen med rigtig god energi. Vi har rigtig god kontrol på første halvleg. De gange vi taber bolden, så bliver det ikke farligt. Når vi taber bolden, så løber vi meget og får sammen generobret bolden. I anden halvleg synes jeg, at vi skal tage mere initiativ, end vi gør. Så får de et mål ud af ingenting. I det åbne spil er vi rigtig gode og får ingen mål imod os. De får et rigtig dumt mål, men efterfølgende skaber vi rigtig gode chancer, som burde have givet mål. Så jeg føler virkelig, at vi taber to point. Vi kan være tilfredse med mange af de ting, vi gør og vi har store chancer – men vi vil rigtig gerne have vundet – ikke mindst på hjemmebane”.

AB kommer godt fra start, og allerede efter 4 min. viser Yushi Yamaya stor energi og er tæt på at komme helt fri til en stor chance. Flere chancer opstod, og efter 18 min. løber Tim Freriks med bolden mod baglinjen, runder en forsvarer og skyder bolden i mål til føring 1-0. AB har styr på kampen, men der mangler lige det sidste. Aarhus Fremad blev holdt i stramme tøjler fra AB-forsvarets side. Midterforsvaret med Adrien Koudelka og Daniel A. Pedersen spillede meget solidt og med stor forudseenhed og fik lukket godt af. Aarhus Fremad lurede på hurtige omstillinger, men når det skete, var alle AB-spillerne meget hurtigt tilbage.

Efter pausen er humøret højt på tilskuerpladserne til den første hjemmekamp i foråret. Det varede dog kun 2 minutter, så sendte Aarhus Fremads Frederik Grube bolden mod mål, og den ryger over Albert Gaub-Jacobsen og ind i målet til udligning 1-1.

Aarhus Fremad var mere med i spillet i 2. halvleg, men det var AB, der havde de fleste og de største chancer. Tim Freriks får en stor chance efter 71 min. efter indlæg fra Rasmus Brodersen, men desværre når målmanden at få fat i bolden. Så fik Aarhus Fremad frispark et par meter udenfor feltet et godt stykke ude i højre side. Dommeren sagde ikke noget, da bolden blev lagt tilrette 4-5 meter længere inde mod midten i en mere favorabel placering for et skud. Bolden kom gennem muren, men Albert Gaub-Jacobsen var klar. Aarhus Fremad får et par hurtige omstillinger i kampens sidste min., men forsvaret fik tacklet til hjørne, som der ikke kom noget ud af. Aarhus Fremad fik i den 90. min. vist Frederik Grube ud efter to gule kort. Christian Wagner har i overtiden en meget stor chance, men igen er målmanden først på bolden.

Anfører Daniel A. Pedersen sagde disse ord om kampen: ”Det er en lidt tom fornemmelse, for jeg føler egentlig, at vi bør vinde kampen. Jeg synes, at vi i store dele af kampen, har rigtig godt styr på dem, De skaber ikke rigtig noget, og deres mål er et indlæg. Omvendt så har vi mange chancer – i hvert fald flere chancer end dem. Skuffende at vi ikke vinder kampen, for den lå til os. Set nede bagfra synes jeg, vi har rigtig godt styr på dem. Så vi mangler lige lidt mere kvalitet i afslutningerne og i den sidste aflevering for at skabe endnu flere og større chancer og få puttet dem ind. Nu har vi spillet to kampe, hvor vi føler, vi burde have fået point i Esbjerg og vundet kampen i dag.

Det er mod to af topholdene i rækken, så det tyder fint, men vi skal til at have nogle sejre. Det rykker ikke så meget med et point”.

Startopstillingen var:

16 Albert Gaub-Jacobsen (målmand)

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen går ud og Mark Garly Pedersen kommer ind.

6 Daniel A. Pedersen

8 Darren Sidoel

10 Tim Freriks

15 Søren Ilsøe

17 Yushi Yamaya går ud og O’Vonte Mullings kommer ind.

22 Ágúst Hlynsson 28 Emiliano Gomez går ud og Christian Wagner kommer ind.

 

Næste kamp er på udebane, når AB lørdag den 23. marts spiller mod Skive IK kl. 14.00.

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.