Et møde mellem to traditionsrige klubber

AB mod Esbjerg

AB – Esbjerg eri dansk fodbold. Michael Pedersen, Hans Henrik Andreasen.Esbjerg vandt senest bronze i Superligaen i sæsonen 2019-2020, men efter to nedrykninger i træk er de placeret i 2.division. EFB fører dog solidt rækken som nummer et med 59 point og en målscore der hedder 69-24.

Profiler fra begge hold

Hos AB har den helt store profil i indeværende sæson været Tim F​​reriks. Hollænderen har nettet 11 gange i grundspillet og har været en stor trussel i feltet mod alle modstandere. Desværre er holdets topscorer ude med karantæne til morgendagens opgør. Hos Esbjerg har den tidligere AB spiller Emil Holten og Elias Sørensen været flyvende med henholdsvis 13 og 18 mål og sidstnævnte er også topscorer i 2.division.

Indbyrdes opgør

77 gange har de to hold mødt hinanden, og det er blevet til 28 sejre til AB, 32 sejre til Esbjerg og 17 uafgjorte. Seneste kamp endte 2-1 til esbjergenserne på Blue Water Arena efter en ellers rigtig god præstation af AB. Af kampe for nylig der e​​r bemærkelsesværdige er pokalkampen i ottendedelsfinalen i 2019-2020 sæsonen med 1-2 nederlag hvor man ellers var foran indtil kampens overtid. Nicklas Rohde scorede AB´s mål.

DSC09103 scaled e1713006984667

0-2 sejren i sidste sæson som var med til at forhindre EFB i at rykke op er også værd at huske tilbage på. Her bragte AB sig allerede foran 0-2 efter 11 minutter, hvor Emiliano Gomez scorede et rigtig flot mål og sit første mål for klubben.

Næste kamp mellem klubberne finder sted i morgen d. 14 april kl 14:00 på Gladsaxe Stadion.

Køb billetter til kampen her!

3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.