Møder topholdet

AB Gladsaxe spiller første kamp i oprykningsspillet i morgen søndag den 14. april 2024. Det er 2. divisions absolutte tophold Esbjerg fB, der gæster Gladsaxe Stadion med kampstart kl. 14.00. Esbjerg fB ligger nr. 1 med 59 point og AB indtager 6. pladsen med 24 point. Den seneste kamp mellem de to hold fandt sted 10. marts 2024, hvor AB tabte 2-1 på Blue Water Arena. AB’s mål blev sat ind af Tim Freriks i 88. min.

 

Tim Freriks afsoner sin sidste karantænedag mod Esbjerg fB på grund af det direkte røde kort, som han fik mod Fremad Amager den 1. april. Det udløste to karantænedage. Esbjerg fB vandt deres sidste kamp i grundspillet med 2-0 over Skive, og det var et resultat, der hjalp AB til forbliven i TOP-6. AB tabte som bekendt med 3-1 hjemme mod Middelfart.

 

Cheftræner David Roufpanah sagde efter lørdagens træning: ”Der kommer en periode nu i oprykningsspillet, hvor vi vil forsøge at få så mange point som muligt, så vi også kan komme højere op i tabellen. Kampene bliver en kombination af at udvikle holdet til fremtiden og samtidig forsøge alt, hvad vi kan for at vinde kampene. Vi har arbejdet meget med vores angrebsspil og på at skabe chancer. Det er en proces og vi må se, hvor meget vi kan gøre i morgen. Der ligger 10 rigtig gode kampe og venter på os. Så det er en rigtig god mulighed for at udvikle os og tage flere point end vi har gjort i første del af sæsonen. Vi spiller en rigtig god 2. halvleg, da vi spillede i Esbjerg i marts. Vi har følelsen af, at hvis vi får en bedre start denne gang, så har vi gode muligheder for point. Vi ved selvfølgelig godt, at Esbjerg er stærkt hold. Det bliver en god udfordring”.

 

Rasmus Brodersen supplerede: ”I morgen bliver det en kamp, hvor vi skal ud over stepperne og vise at vi godt kan slå nummer et. Vi har spillet nogle gode kampe mod Esbjerg de sidste gange, vi har mødt dem. Denne gang skal vi bare også gerne have et resultat ud af anstrengelserne. Vi har vist, at vi kan slå topholdene og det skal vi også i morgen. Vi skal score på vores chancer, for vi har skabt en masse chancer. Problemet er bare, at vi ikke har puttet dem i kassen”.

 

Også Ágúst Hlynsson havde nogle kommentarer: ”Vores træningsindsats har samlet set været rigtig god, og vi har trænet hårdt hver dag. Vi ser frem til kampen mod Esbjerg. Vi spiller de kommende kampe for at dygtiggøre os. Vi vil vise os selv, vores fans og klubben de kvaliteter, som vi har som hold, og at det kan føre til, at vi kan slå hold som f.eks. Esbjerg. Vi har stadig 10 kampe, vi skal spille og vi skal vise, at vi er gode. Selv om der er langt op til 2. pladsen, så har vi stadig meget at spille for. Det skylder vi vores fans, klubben og også os selv”.

Kampen dømmes af Kasper Madsen sammen med linjedommerne Ulrik Gøtze og Søren Lehmann.

Udtaget til kampen er:

16 Albert Gaub-Jacobsen (målmand)

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

8 Darren Sidoel

11 Flamur Dzelili

15 Søren Ilsøe

17 Yushi Yamaya

19 Christian Wagner

22 Ágúst Hlynsson

24 Mark Garly Pedersen

25 Filip Mellbin (målmand)

28 Emiliano Gomez

29 Ibrahim Doumbia

30 Julius Lind

34 Mikkel Brund

37 Frederik Lindgaard

88 O’Vonte Mullings

97 Ahmed Hassan

 

Utilgængelige spillere til kampen:

99 Jesper Sørensen
40 Hørdur Askham
35 Pachanga Kristensen
6 Daniel A. Pedersen
10 Tim Freriks
9 Emil Mygind

3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.