Et point i sæsonpremieren

AB Gladsaxe spillede i dag 0-0 på Lollands Bank Park mod Nykøbing FC.

Set over hele kampen og målt på målchancer var det en kamp, som AB burde have vundet. Et point i sæsonpremieren på en svær udebane mod sidste års nedrykker må dog siges at være godkendt.

Allerede efter 5 min. havde AB haft tre chancer, der kunne være blevet omsat til mål. En af chancerne kom til Killian van Mil efter hurtige afleveringer frem på banen, men skuddet blev afværget.

Kampen igennem tog AB’s tidligere målmand, Tobias Brogaard, godt fra, når AB afsluttede. Herefter pressede AB på, og der blev produceret mange chancer. I det 18. min. fik Killian van Mil endnu en chance, og riposten røg ud til en helt fri Tim Freriks, som sendte bolden lige over mål.

AB fortsatte det høje pres og sad på spillet. Efter at have mistet bolden erobrede AB hurtigt bolden i genpresset, og Nykøbing FC var sjældne gæster på ABs banehalvdel. Forsvaret stod godt i de situationer, hvor Nykøbing FC kom frem mod ABs mål. Den nytilkomne forsvarsspiller Hørdur Askham spillede en stor kamp i midterforsvaret i hans første optræden i den grønne trøje.

Nykøbing FC havde et godt forsøg efter 1/2 times spil, men Indy Groothuizen greb sikkert ind på langskuddet.

Nykøbing FC kom bedre med i 2. halvleg og fik spillet sig til nogle chancer. AB havde også n

ogle chancer, men der var ikke tilstrækkeligt held til, at AB kunne bringe sig foran. Kampen bliver mere lige, og Nykøbing FC kommer tættere på. Kampen bliver også mere rodet, og AB havde ikke det samme greb om kampen som i 1. halvleg. AB kom dog stadig frem til store chancer, og mod slutningen af kampen kunne Emil Wass have sikret sejren. Desværre endte et ellers meget kvalificeret skud tæt forbi mål.

750 tilskuere så de to hold åbne sæsonen med et point til hvert hold.

DSC 0139

 

Startopstilling med ud- og indskiftninger:

1. I. Groothuizen 

3. E. Lindell 

4. A. Koudelka 

5. R. Brodersen ud og 29. I. Doumbia ind

6. D. Pedersen 

8. E. Wass 

11. K. van Mil ud og 18. L. Ørneborg ind

19. C. Wagner 

22. T. Freriks ud og 28. E. Gomez ind

24. M. Garly 

40. H. Askham

Efter kampen sagde anfører Daniel A. Pedersen: “Jeg synes, 1. halvleg var god. Vi kommer godt ud, og vi får skabt en del chancer, og vi burde have ført med et par mål ved pausen. Vi mangler kvalitet i afslutningerne. Vi skal jo vinde den her kamp, og jeg synes, vi har klart de største chancer. 2. halvleg bliver lidt mere rodet. Det er OK med 1 point på udebane, og nu er vi på tavlen. Jeg er dog skuffet over, at vi ikke vinder, især når vi kigger på de store chancer, vi egentlig havde.”

Cheftræner David Roufpanah fortsatte: “Vi har chancer til at vinde kampen. Vi skal lave mål i 1. halvleg og afgøre kampen der. Vi har kontrol over kampen, men får ikke omsat chancerne til mål. Nykøbing kommer mere tilbage i 2. halvleg, men vi har stadig chancer, og vi skal vinde kampen.”

Næste kamp er pokalkamp mod LSF onsdag den 9. august 2023 kl. 18.00 i Smørum Idrætscenter.

Næste turneringskamp er mod Brabrand lørdag den 12. august 2023 kl. 15.00 på Gladsaxe Stadion.

Klik her for at købe dine billetter til hjemmeåbneren.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.