Nu bli’r det spændende!

Efter fire ugers træningsopstart venter første kamp i 2. division i sæson 2023/2024, når AB Gladsaxe lørdag den 5. august drager til Nykøbing Falster. Her venter Nykøbing FC på Lollands Bank Park, og dommer Svend Funder fløjter kampen i gang kl. 15.00. AB kommer til kampen med sejre i tre træningskamps i ryggen mod henholdsvis Hillerød Fodbold, Concordia Hamborg og FA2000. Men som alle ved, så er træningskampe en ting og turneringskampe noget helt andet, når der står vigtige point på højkant.

DSC 0102 scaled e1691164519623

Klik her for at købe dine billetter til hjemmeåbneren lørdag den 12.august

Nykøbing FC er nedrykkere fra NordicBet Ligaen, så det er noget af en mundfuld AB lægger ud imod. Når Nykøbing FC trods alt har spillet på e

n højere hylde. Nykøbing FC har måttet sige farvel til flere af deres profiler efter nedrykningen. Så holdet er blevet suppleret med flere unge talenter, der skal spilles ind på holdet. Holdets sigter i første omgang om at komme i top 6. AB er som bekendt også i fuld gang med at spille holdet sammen efter tilgangen af nye spillere og trænerteam. Det bliver spændende at se, hvilken start 11’e trænerteamet udtager og truppen, der drager til Falster.

Cheftræner David Roufpanah siger: ” Det skal blive godt at komme i gang. Det er jo kampene vi arbejder for og bygger op til. Vi har selvfølgelig studeret Nykøbing, som vi vil studere alle vores modstandere. Men det primære for os er os selv. Vi har vores fokus på, hvordan vi skal spille. Vi ved jo, at vi skal bruge nogle kampe til at finde den måde, vi godt vil spille på og også til at få nogle flere svar på, hvordan vi kan komme dertil. Det er en speciel følelse, at vi nu skal til at spille om point og at det gælder noget. Vi er klar til kampen – selvfølgelig er der lidt detaljer her og der, der skal på plads, det er klart. Det skal blive spændende at se, hvor holdet står”.

Klik her for at købe dit sæsonkort til kun 850,00 DKK

TRÆNERTEAMET RÅDER OVER FØLGENDE SPILLERE TIL LØRDAGENS KAMP

1. I. Groothuizen

3. E. Lindell

4. A. Koudelka

5. R. Brodersen

6. D. Pedersen

8. E. Wass

11. K. van Mil

16. A. Gaub

18. L. Ørneborg

19. C. Wagner

21. I. Namli

22. T. Freriks

23. M. Randolf

24. M. Garly

26. C. E. Troelsen

28. E. Gomez

29. I. Doumbia

33. H. Sighaoui

40. H. Askham

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.