Fan-dialogmøde

AB Gladsaxe afholdte onsdag et ekstraordinært fan-dialogmøde, hvor CEO Erik Stover gav en opdatering om den aktuelle situation i klubben. Der blev blandt andet talt om fyringen af cheftræner Patrick Birch Braune, som Erik betegnede som beklagelig, men nødvendig på grund af meningsforskelle. Erik talte også lidt om de dårlige resultater i oprykningsspillet, hvor skader på vigtige spillere i truppen har haft stor indflydelse på resultaterne. 

Fans fik lov til at stille spørgsmål, og der blev spurgt ind til blandt andet det kommende transfervindue og sportsdirektørens indflydelse på sommerens transfers. Erik svarede, at AB har fokus på et stærkt sportsdirektør-setup, men at fremtidige transfers vil blive planlagt i samarbejde med den nye permanente cheftræner. Der blev også understreget, at opbygningen af truppen stadig vil have fokus på en stærk dansk kerne. 

Der blev også spurgt ind til ansættelsen af en ny træner og om man planlægger at ansætte en dansk eller udenlandsk træner. Erik svarede, at ledelsen stadig mener, at det er vigtigt at bevare en dansk kerne i og omkring holdet, men at de går efter at hyre den bedste person til jobbet. Der blev også sagt, at man regner med at have en cheftræner klar inden for de næste 4-6 uger, og at interviewprocessen allerede er i gang. 

En anden fan spurgte ind til udviklingen af ungdomsspillere, og til dette svarede Erik, at han har brugt den seneste tid på at tale med de forskellige ungdomstrænere i moderklubben for at kunne optimere akademiets setup. Der blev også sagt, at de nye ejere prioriterer udviklingen af akademiet og at beholde talentfulde spillere i egne rækker, så de ikke rekrutteres af større klubber i området. På baggrund af dette er der også lavet en aftale, der sikrer, at der løbende investeres flere penge i akademiudviklingen over en længere periode. 

Erik sluttede af med at takke alle for deres tålmodighed, saglighed og gode spørgsmål. Det var et vigtigt møde for fansene, hvor de fik mulighed for at høre om klubbens fremtidige planer og stille spørgsmål. Det viser også, at ledelsen i AB Gladsaxe er lydhør over for fansenes bekymringer og ønsker at involvere dem i klubbens udvikling. 

Udsalg på udvalgte varer
Bliv klædt på til pokalfodbold! Få op til 25% rabat på AB merchandise inden kvartfinalen mod FC Nordsjælland! Udforsk vores…
Gratis pokalkamp for Gladsaxe og...
Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det…
Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes...
Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.