Fan-dialogmøde

344096088 780460180303208 6055578536584075678 n

AB Gladsaxe afholdte onsdag et ekstraordinært fan-dialogmøde, hvor CEO Erik Stover gav en opdatering om den aktuelle situation i klubben. Der blev blandt andet talt om fyringen af cheftræner Patrick Birch Braune, som Erik betegnede som beklagelig, men nødvendig på grund af meningsforskelle. Erik talte også lidt om de dårlige resultater i oprykningsspillet, hvor skader på vigtige spillere i truppen har haft stor indflydelse på resultaterne. 

Fans fik lov til at stille spørgsmål, og der blev spurgt ind til blandt andet det kommende transfervindue og sportsdirektørens indflydelse på sommerens transfers. Erik svarede, at AB har fokus på et stærkt sportsdirektør-setup, men at fremtidige transfers vil blive planlagt i samarbejde med den nye permanente cheftræner. Der blev også understreget, at opbygningen af truppen stadig vil have fokus på en stærk dansk kerne. 

Der blev også spurgt ind til ansættelsen af en ny træner og om man planlægger at ansætte en dansk eller udenlandsk træner. Erik svarede, at ledelsen stadig mener, at det er vigtigt at bevare en dansk kerne i og omkring holdet, men at de går efter at hyre den bedste person til jobbet. Der blev også sagt, at man regner med at have en cheftræner klar inden for de næste 4-6 uger, og at interviewprocessen allerede er i gang. 

En anden fan spurgte ind til udviklingen af ungdomsspillere, og til dette svarede Erik, at han har brugt den seneste tid på at tale med de forskellige ungdomstrænere i moderklubben for at kunne optimere akademiets setup. Der blev også sagt, at de nye ejere prioriterer udviklingen af akademiet og at beholde talentfulde spillere i egne rækker, så de ikke rekrutteres af større klubber i området. På baggrund af dette er der også lavet en aftale, der sikrer, at der løbende investeres flere penge i akademiudviklingen over en længere periode. 

Erik sluttede af med at takke alle for deres tålmodighed, saglighed og gode spørgsmål. Det var et vigtigt møde for fansene, hvor de fik mulighed for at høre om klubbens fremtidige planer og stille spørgsmål. Det viser også, at ledelsen i AB Gladsaxe er lydhør over for fansenes bekymringer og ønsker at involvere dem i klubbens udvikling. 

3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.