Fantastisk kulisse og 3-3 på Østerbro

Fantastisk kulisse og 3-3 på Østerbro. Der var sol over Østerbro Stadion, da AB Gladsaxe og B.93 tidligere på aftenen mødtes. Der var feststemning og de 2.427 tilskuere gav kampen en fantastisk kulisse. Kampen sluttede med 3-3 og dermed blev der et point til hvert hold.

1 1

I forhold til sidste kamp startede Frederik Lindgaard og Emiliano Gomez begge på bænken, og blev erstattet i startopstillingen af Emil Wass og Gustav Overgaard Ha

nsen. AB kom godt fra start og stod godt i forsvaret. Efter 10 min. opfanger Silas Trier Madsen bolden, spiller Søren Ilsøe, der med en fantastisk aflevering midt gennem B.93’s bagkæde sender Emil Wass mod mål, og han scorer sikkert til 1-0. Bare 10 min. kæmper 2. divisions topscorer Frederik Ellegaard sig fri og scorer til 2-0. Der gik så ikke en gang 10 min., før det igen var de to offensive spillere, der viste deres færdigheder. Frederik Ellegaard opfanger bolden og spiller Emil Wass, der løber på tværs og sender bolden i mål med venstrebenet til 3-0.

B.93 havde også chancer, men Albert Gaub-Jakobsen stod en fin kamp og havde flere store redninger. Den trofaste AB Forever skare startede klassikeren: ”Fire, fire, fire, fire, nul”, men sådan gik det desværre ikke. Med kort tid tilbage af 1. halvleg løb B.93’s Jeppe Erenbjerg hurtigst og kunne reducere til 1-3. Det gav dem fornyet tro med ind i omklædningsrummet.

B.93 kommer ud til 2. halvleg med mere hurtigt og præcist spil. Efter bare 5. min. kan B.93’s Nicolaj Thomsen reducere til 2-3. Så starter B.93 et stort pres og AB må bruge alle kræfter på at forsvare sig. B.93 har mange afslutninger, men heldigvis endte bolden over mål eller hos Albert Gaub-Jakobsen. I dommerens overtid udligner B.93 på et AB selvmål til kampens resultat 3-3.

Efter kampen sagde cheftræner Simon Ervolder Andresen: ”Kæmpe kamp her på Østerbro Stadion fredag aften. En meget flot scene at spille på med de mange fans på tilskuerpladserne – det skal man have respekt for her i 2. division. Vi spiller en rigtig god 1. halvleg, hvor vi følger vores gameplan og rammer B.93, hvor vi ved, at vi kan ramme dem. Vi er så trykket i bund i 2. halvleg, men er ærgerlige over, at vi ikke får sejren, når vi fører med 3-0. Vi må også have respekt for, at vi møder et godt hold, men jeg synes, at spillerne yder en kæmpe fight og indsats, der fortjener stor respekt”.

2 1Anfører Silas Trier Madsen sagde: ”Hold da op en fodboldkamp. En fodboldkamp der blev spillet i et vanvittigt højt tempo. Vi starter rigtig godt og er rigtig gode i kontrafasen. Vi får skabt mange chancer og er gode til at udnytte dem. Vi kommer foran både 1, 2 og 3 nul. Så kommer B.93 rigtig godt tilbage. Vi ved også godt, at de har alt at spille for og de må ikke smide point. Så de får lagt et godt tryk på os og får også heldet med at få bolden ind til sidst. Så bliver det rigtig spændende, hvor vi står nede og parerer bolden væk. Kampen kunne være blevet alt og ender så til sidst med et kryds. En vild fodboldkamp”.

Startopstilling med ind- og udskiftninger: Startopstilling:

3 Gustav Overgaard Hansen

5 Adrien Koudelka

7 Frederik Ellegaard går ud og 37 Asger Højmark kommer ind

8 Emil Wass går ud og 10 Sylvester Seeger-Hansen kommer ind

11 Oliver Angus går ud og Rasmus Møller kommer ind

15 Søren Ilsøe går ud og 29 Frederik Lindgaard kommer ind

16 Albert Gaub-Jakobsen (mål)

19 Albert Nørager

21 Alessio Alicino går ud og 23 Marcelo Randolf kommer ind

22 Silas Trier Madsen

30 Marcus Mustac Gudmann

 

Næste kamp bliver spillet søndag den 11. juni kl. 13.00 mod Kolding IF på Gladsaxe Stadion.

Det er den sidste hjemmekamp i denne sæson, og Gladsaxe-borgere kan se kampen for 5 kr. Alle skal købe billet på www.boldbillet.dk

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.