Flot point med hjem fra Aarhus

Flot point med hjem fra Aarhus
AB Gladsaxe var i dag en tur i Aarhus for at møde rækkens nr. 1 Aarhus Fremad. Kampen endte 1-1 efter AB føring på 1-0 ved pausen. Med lidt held havde AB rejst hjem med alle 3 point. Det var AB’s første kamp i forårssæsonen, og Aarhus Fremad havde allerede spillet to betydende kampe. AB spillede frisk fra start og allerede efter 2 min. havde Frederik Ellegaard et godt skud på mål. Kort tid efter går Daniel Warmbach mellem en aflevering mellem to Aarhus Fremad spillere og får bolden. Han bliver tacklet og der bliver dømt frispark, som Albert Nørager sender indover til Gustav Overgaard Hansen, der header et kvalificeret hovedstød tæt forbi mål.
Det var bestemt ikke de eneste chance i kampen – tværtimod kom AB til mange store chancer i løbet af 1. halvleg. Efter et kvarters spilletid bliver Christoffer Thrane fældet et par meter udenfor straffesparkfeltet. Dommeren dømte korrekt frispark og Marcus Gudmann gjorde sig klar til at tage frisparket. Som set før, så løftede Marcus Gudmann bolden over muren og bolden susede i mål uden chance for målmanden. 1-0 til AB. Aarhus Fremad kommer bedre med i kampen, og har en farlig afslutning, som Marcus Gudmand flot får  blokeret. AB stod godt på banen, var konsekvente i presspillet og havde flere gode omstillinger. Frederik Ellegaard opfanger en aflevering og tager turen frem mod Aarhus Fremads mål. Han sender bolden til Oliver Angus, der lægger et godt indlæg ind i feltet, hvor Albert Nørager flyvende får headet – men desværre tæt forbi må. Kort tid efter havde AB chancen for endnu et mål, men bolden blev reddet på stregen. Aarhus Fremad kom igen til chancer, men forsvaret med Marcus Gudmann, Gustav Overgaard Hansen og Adrien Koudelka stod godt. Adrien Koudelka gjorde en fin indsats i sin debutkamp. Der var kamp om bolden efter et hjørnespark, og Tobias Brogaard blev ramt i hovedet, så han røg til jorden. Han kom heldigvis op igen og stod resten af kampen. Frederik Ellegaard havde endnu en chance efter en lang aflevering fra Marcus Gudmann, men bolden sniger sig udenom stolpen 2. halvleg gav debut til Søren Ilsøe, Asger Højmark Jensen, og Emiliano Gomez. Emil Wass ville også være med og fik driblet sig helt fri, og han burde nok have skudt selv i stedet for at spillede videre, så chancen løb ud i sandet. Daniel Warmbach havde anførerrollen i dag, og det gjorde han fint. Med en halv time tilbage får Aarhus Fremad hjørnespark, og bolden bliver headet i mål af Christian Ege Nielsen til udligning 1-1. Den sidste del af kampen forløb hektisk med store chancer til begge hold. Det må konkluderes, at det var ærgerligt, at AB’s føring ikke holdt kampen ud. I den sidste del af kampen lagde Aarhus Fremad et større pres på AB, men alle mand kæmpede forbilledligt på en svær udebane, så det blev et flot point i topkampen.
Kampens anfører Daniel Warmbach sagde efter kampen: ”Jeg synes egentlig, vi spiller en fin 1. halvleg. Vi vidste godt, det ville blive en svær kamp ude mod Aarhus Fremad. Den var vores sæsonåbner. Jeg synes, et point er fint – ville selvfølgelig gerne have haft tre ovenpå 1. halvleg. Jeg synes, vi kæmper rigtig godt og vi er i hvert fald det bedste hold i 1. halvleg. Det holdt hårdt til sidst, men vi ”krigede” den hjem. Det var dejligt at spille om point igen og nu er vi klar til kampen mod B 93 om 14 dage”.
Cheftræner Patrich Birch Braune udtalte: “En meget, meget intens forårspremiere for os, og der er nogle afgørende detaljer, hvor man kan se, at de har spillet et par kampe mere. Når det er sagt, så synes jeg faktisk det er tæt på, at vi kan komme herfra med tre point. Det havde heller ikke været ufortjent, synes jeg. Der skal også være en tilpas ydmyghed – at tage et point fra rækkens nr. 1, som ikke har tabt en kamp siden oktober. Vi tager pointet med hjem – det var vores forårspremiere. Vi kunne have taget alle 3 point – vi har bl.a. en situation, hvor vi synes, bolden er over målstregen, men dommeren vinker afværgende”.
Næste kamp er fredag den 24. marts 2023 kl. 19.00 mod B93 på Østerbro Stadion.
Startopstilling 3 Gustav Overgaard Hansen 5 Adrien Koudelka 6 Daniel Warmbach gik ud 7 Frederik Ellegaard gik ud 8 Emil Wass 11 Oliver Angus 17 Christoffer Thrane gik ud 19 Albert Nørager 21 Alessio Alicino gik ud 25 Tobias Brogaard (mål) 30 Marcus Mustac Gudmann På bænken2 Rasmus Møller kom ind15 Søren Ilsøe kom ind16 Albert Gaub-Jakobsen (mål)22 Silas Trier Madsen23 Marcelo Randolf28 Emiliano Gomez kom ind37 Asger Højmark-Jensen kom ind

3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.