Forsvarstalent forlænger kontrakten

killian van mil Instagram Post Square 4Forsvarstalentet Christian Espensen Troelsen – også kendt som ET –  har underskrevet ny kontrakt med AB Gladsaxe. ET er 19 år, og er lige blevet færdig som student. Han holder nu fri fra videre uddannelse for at have fodbold i fokus.

ET startede i KFUM i Emdrup og kom til AB som U11. Han har været i AB siden dog undtaget et år som U15 i FC Nordsjælland. Han kom tilbage til AB for at søge nye udfordringer, hvor han fandt et godt udviklingsmiljø med gode kammerater og trænere.

I denne sæson er det blevet til 23 kampe og 2 mål på AB’s U19-hold, hvor ET har været anfører. På 1. holdet i 2. division har han spillet 6 kampe, hvor han i de to kampe, indgik i startopstillingen. Her viste han i store perioder hans store talent.

ET stod gennem 1½ år tidligt op for at deltage i morgentræningen på det lokale Sports College Gladsaxe. ”Det var fedt at have morgentræning ved siden af gymnasiet. Træningen var på højt niveau og der var tid til at arbejde med særlige områder og gå i detaljen”, udtaler ET. ”Jeg glæder mig nu til at starte træningen op med spillerne og den nye træner. Det er en vigtig opstartsperiode, hvor jeg vil gøre mit bedste”, slutter ET.

“Christian har været en vigtig del af akademiets U19-hold og er en god rollemodel for den yngre AB-generation. Han har allerede en professionel tilgang til tingene og en god arbejdsmoral. Vi glæder os til at se ham fortsætte sin udvikling i den kommende sæson,”, udtaler cheftræner David Roufpanah.

 

Fotokredit: AB Forever

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.