Forsvarstalent forlænger kontrakten

Forsvarstalentet Christian Espensen Troelsen – også kendt som ET –  har underskrevet ny kontrakt med AB Gladsaxe. ET er 19 år, og er lige blevet færdig som student. Han holder nu fri fra videre uddannelse for at have fodbold i fokus.

ET startede i KFUM i Emdrup og kom til AB som U11. Han har været i AB siden dog undtaget et år som U15 i FC Nordsjælland. Han kom tilbage til AB for at søge nye udfordringer, hvor han fandt et godt udviklingsmiljø med gode kammerater og trænere.

I denne sæson er det blevet til 23 kampe og 2 mål på AB’s U19-hold, hvor ET har været anfører. På 1. holdet i 2. division har han spillet 6 kampe, hvor han i de to kampe, indgik i startopstillingen. Her viste han i store perioder hans store talent.

ET stod gennem 1½ år tidligt op for at deltage i morgentræningen på det lokale Sports College Gladsaxe. ”Det var fedt at have morgentræning ved siden af gymnasiet. Træningen var på højt niveau og der var tid til at arbejde med særlige områder og gå i detaljen”, udtaler ET. ”Jeg glæder mig nu til at starte træningen op med spillerne og den nye træner. Det er en vigtig opstartsperiode, hvor jeg vil gøre mit bedste”, slutter ET.

“Christian har været en vigtig del af akademiets U19-hold og er en god rollemodel for den yngre AB-generation. Han har allerede en professionel tilgang til tingene og en god arbejdsmoral. Vi glæder os til at se ham fortsætte sin udvikling i den kommende sæson,”, udtaler cheftræner David Roufpanah.

 

Fotokredit: AB Forever

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.