Alessio Alicino og Rasmus Kawiecki forlader klubben for at søge nye udfordringer.

2 6Den populære og hårdtarbejdende 21-årige midtbanespiller, Alessio Alicino, har været i AB siden han var 14 år gammel, hvor han bl.a har spillet på en række af klubbens ungdomshold. I sin tid i klubben har Alicino udviklet sig til at blive en disciplineret spiller med en god taktik forståelse.

En kæmpe fornøjelse at repræsentere AB, fortæller Alicino.

“Jeg vil gerne sige tusind tak til alle spillere, trænere og ikke mindst fansene, som altid har været fantastiske. Det har været en kæmpe fornøjelse at repræsentere AB og spille for en klub med så meget historie. Jeg ønsker jer alle det bedste fremover. Jeg håber, vi ses igen på et tidspunkt.”

Alicino har i sin tid i klubben nået at spille 66 kampe, hvor han har scoret 1 mål og lavet 3 assist for førsteholdet.

Den 23-årig forsvarsspiller, Rasmus Kawiecki kom til klubben i 2021, og har siden da spillet en vigtig rolle i AB forsvaret. På banen har Kawiecki vist sig som en solid og boldspillende forsvarsspiller.

En sand fornøjelse, fortæller Kawiecki.

“Der skal lyde et kæmpe tak til alle AB supportere, som har været der i både med- og modgang. Det har været en sand fornøjelse at opleve jeres engagement for AB, og det er noget jeg aldrig vil glemme. Bliv ved med at støtte holdet på den måde som i gør, for det gør en stor forskel. Jeg håber, at vi ses igen på et tidspunkt.” fortæller Kawiecki.

Kawiecki har i sin tid i AB optrådt i 64 kampe og har bidraget med 3 mål og en assist. 

DSC0821 scaled e1687423491907

AB Gladsaxe er glade for at have haft Alessio Alicino og Rasmus Kawiecki som del af vores klub. Deres engagement og præstationer har været en vigtig del af holdets succes i år, og både Alessio og Rasmus har været populære og respekterede spillere blandt klubben og fans. 

Direktør Erik Stover udtaler: “Alle i AB ønsker Alessio og Rasmus alt held og lykke i fremtiden. Deres bidrag til vores hold har været vigtigt for klubben, og vi værdsætter deres hårde arbejde og dedikation.”

Vi takker Alessio Alicino og Rasmus Kawiecki for deres dedikation i AB-trøjen og ønsker dem al mulig fremtidig succes.

Fotokredit: AB Forever

 

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.