Godt arbejde var ikke nok

AB spillede i dag mod FC Nordsjælland, der med den aktuelle placering som nr. 5 i Superligaen, var en stærk modstander i den første af to kvartfinaler. Der var tro på et godt resultat både hos holdet og de mange fans. Det lykkedes at gå til pause 0-0, men kampen endte desværre med et nederlag på 0-3. Den anden kvartfinale bliver spillet på lørdag den 9. august kl. 15.30 også i Farum. AB stillede op med fem spillere i bagkæde og stod i 1. halvleg kompakt og rigtig godt på banen. FCN havde som forventet bolden meget, men AB fik ofte lukket for FCN’s farlige spil gennem kæderne. FCN havde flere chancer ikke mindst på gode indlæg, som AB’s forsvar dog fik clearet med gode indgreb fra Albert Gaub-Jacobsen. Hørdur Askham sørgede for, at FCN ikke bragte sig foran, da han energisk fik reddet bolden på stregen. Fra 2. halvlegs start lagde FCN et tungt pres på AB, og en skidt clearing sender bolden på FCN’s fødder, og et indlæg efter bare 2 min. ender med et hovedstød, som Albert Gaub-Jacobsen redder, men bolden ryger lige ud til Conrad Harder, der scorer til 1-0.

Herefter kommer AB bedre med og forsøger hele tiden at spille bolden. FCN sætter mere tempo på og efter 70 min. kommer et indlæg fra højre side ind i feltet og Ibrahim Osman kan uhindret stige til vejrs og score på hovedstød til 2-0. AB fik tilspillet sig et par gode chancer, og med lidt mere kynisme og held, kunne AB godt være kommet på måltavlen. Det blev dog FCN, der med endnu et indlæg i det 86. min. bringer sig foran 3-0 på endnu et mål af Conrad Harder.

Alt i alt en fin og fokuseret indsats, der gav god læring på den lange bane.

Kampen blev sendt direkte på DR 2 og det medførte stort fokus på begge hold og anfører Daniel A. Pedersen blev interviewet direkte på TV både før og efter kampen. Anfører Daniel A. Pedersen havde selvfølgelig også en udtalelse til hjemmesiden: ”Jeg er stolt af, at vi leverer en rigtig flot holdpræstation og vi løber og kæmper for hinanden hele vejen igennem. Jeg er selvfølgelig træt af de 3 mål – det var lidt for simpelt med bolde ind i feltet og hovedstød. Med lidt held kunne vi også have puttet et eller to mål ind. Så det er ærgerligt, men jeg er stolt af den måde, vi står sammen på. Vi giver ikke op og kæmper hele kampen. Det er fantastisk med støtten fra vores fans. Det er en kanon støtte, og det er skønt at se. Det er også det, der er fedt ved AB – de er der og de synger gennem hele kampen og også her bagefter. Det sætter vi kæmpestor pris på”.

Cheftræner David Roufpanah sagde umiddelbart efter kampen: ”1. halvleg var god på mange måder, vi spillede godt sammen, vi var svære at komme igennem. Vi har nogle halve muligheder og kommer frem til chancer. I 2. halvleg starter vi ikke så godt og de får et mål. Efter det synes jeg, at vi kommer tilbage, men de sidste 20 minutter er jeg ikke tilfreds med. De får to for lette mål. Vi bliver for stressede og vil åbne vores hold og vil for meget. Man skal have lidt mere tålmodighed i sådanne kampe. Vi møder et godt hold, men jeg synes, at tre nul er lidt unødvendigt. Vi kunne godt have gjort mere. Men vi har mange gode sekvenser, så vi spiller også godt, men det er et meget svært hold at spille imod. Jeg er ikke skuffet, men jeg kan heller ikke være lykkelig, når vi taber med 3-0. Vi har rigtig god opbakning fra vores fans i dag og jeg synes, de viser god moral og bakker os op. Så vi håber, at vi kan komme tilbage på lørdag og give dem en god kamp”.

Startopstilling var:

Albert Gaub Jacobsen

Erik Lindell

Adrien Koudelka

Hørdur Askham

Rasmus Brodersen

Daniel A. Pedersen

Darren Sidoel

Søren Ilsøe

Mark Garly Pedersen

Pachanga Kristensen

Tim Freriks

 

Der var 1.900 tilskuere på Right to Dream Park.

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.