Gratis pokalkamp for Gladsaxe og Furesø-borgere

Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det være med gratis adgang til Right to Dream Park for alle borgere i Gladsaxe Kommune og Furesø Kommune. 

Borgmester i Gladsaxe, Trine Græse, er taknemmelig for muligheden for at sende borgerne i de to kommuner til gratis fodbold i Right to Dream Park. 

”Det bliver en spændende oplevelse, når AB og FCN møder hinanden i pokalturneringen. Jeg vil gerne takke FCN for gæstfriheden i at give gratis adgang for borgerne fra Gladsaxe. Og jeg håber, at rigtig mange fra Gladsaxe vil finde vej til Right to Dream Park”. 

Sådan henter du billetter til kampen: 
  • Hent din billet i billethuset foran udebaneafsnittet. 
  • Fremvis dit sundhedskort, som bevis for, at du bor i en af de to kommuner.  
  • Billetter udleveres fra kl. 17:00 på selve kampdagen. 
AB og FC Nordsjælland kender hinanden godt  

Sidste gang AB stod over for FC Nordsjælland i pokalen, var i 3. runde tilbage i 2009. Her sikrede nordsjællænderne sig en sejr på 4-1, og det ene mål for AB blev scoret af Nicolai Jørgensen. 

Den nuværende cheftræner for FCN, Johannes Hof Thorup startede også sin trænerkarriere i AB som ungdomstræner.  Dertil har flere i den sportslige ledelse haft fortid i AB, og der er sågar også flere spillere, der har tid spillet i begge klubber.  Der er derfor lagt op til et festligt brag! 

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.