Gratis pokalkamp for Gladsaxe og Furesø-borgere

Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det være med gratis adgang til Right to Dream Park for alle borgere i Gladsaxe Kommune og Furesø Kommune. 

Borgmester i Gladsaxe, Trine Græse, er taknemmelig for muligheden for at sende borgerne i de to kommuner til gratis fodbold i Right to Dream Park. 

”Det bliver en spændende oplevelse, når AB og FCN møder hinanden i pokalturneringen. Jeg vil gerne takke FCN for gæstfriheden i at give gratis adgang for borgerne fra Gladsaxe. Og jeg håber, at rigtig mange fra Gladsaxe vil finde vej til Right to Dream Park”. 

Sådan henter du billetter til kampen: 
  • Hent din billet i billethuset foran udebaneafsnittet. 
  • Fremvis dit sundhedskort, som bevis for, at du bor i en af de to kommuner.  
  • Billetter udleveres fra kl. 17:00 på selve kampdagen. 
AB og FC Nordsjælland kender hinanden godt  

Sidste gang AB stod over for FC Nordsjælland i pokalen, var i 3. runde tilbage i 2009. Her sikrede nordsjællænderne sig en sejr på 4-1, og det ene mål for AB blev scoret af Nicolai Jørgensen. 

Den nuværende cheftræner for FCN, Johannes Hof Thorup startede også sin trænerkarriere i AB som ungdomstræner.  Dertil har flere i den sportslige ledelse haft fortid i AB, og der er sågar også flere spillere, der har tid spillet i begge klubber.  Der er derfor lagt op til et festligt brag! 

Sejr i generalprøve
BK Olympic fra Malmø var modstanderen i vinteropstartens sidste træningskamp, som blev spillet på kunstgræs på Skovdiget. I forhold til…
Vigtig sidste træningskamp
En spændende træningskamp venter, når AB Gladsaxe i morgen lørdag den 2. marts spiller den sidste træningskamp inden 2. division…
Akademisk Boldklub fylder 135 år
Akademisk Boldklub fylder 135 år den 26. februar 2024. Det er med stor stolthed, at Akademisk Boldklub annoncerer vores 135-års…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.