Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes til Right to Dream Park

Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en række udfordringer. Derfor har AB været nødsaget til at finde en ny bane til kvartfinalekampen mod FC Nordsjælland, og valget er faldet på Right to Dream Park.  

Klubben har gjort alt for at kampen kunne blive afholdt i Gladsaxe. Siden Vejle-kampen har vi arbejdet tæt sammen med kommunen, herunder ved flytning af to divisionskampe i et forsøg på at vedligeholde banen, men desværre var dette ikke muligt.

I samråd med Divisionsforeningen undersøgte vi også alle andre realistiske og tilgængelige løsninger med den nødvendige kvalitet af bane, belysning, siddepladser, TV-produktionsmuligheder og loungefaciliteter, der kræves for en kvartfinale. 

Ingen løsning med naturgræs var mulig, og efter dialog mellem vores administrerende direktør, bestyrelsen og den sportslige stab blev Right to Dream Park anset for den bedste kunstgræs løsning.

Vi forstår, at denne beslutning er skuffende for vores fans, der fortjente at opleve en kvartfinalekamp på Gladsaxe Stadion. Vi vil gøre vores bedste for at skabe en god oplevelse på Right to Dream Park, og FC Nordsjælland har været ekstremt imødekommende for at sikre dette. 

Vi takker dem for deres samarbejde, og vi ser frem til at kæmpe hårdt i de to opgør mod dem.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.