Kom så gutter!

AB Gladsaxe spiller i morgen, lørdag den 18. november, efterårets sidste kamp i 2. division hjemme på Gladsaxe Stadion, hvor FA 2000 kommer på besøg.

Kampen fløjtes i gang af kampens dommer, Frederik Svendsen, kl. 13.00 på græsbane 3, som ligger foran den nye tribune. Opvisningsbanen kan på grund af den meget regn ikke bruges.

Det er en meget vigtig kamp for AB i bestræbelserne på at overvintre i top-6, så der skal meget gerne point på kontoen. AB ligger netop på 6. pladsen med 19 point.

AB skal lægge sidste uges 3-0 nederlag mod HIK i Gentofte bag sig. Vi må forvente, at holdet kommer ud til kampen med en helt anden attitude og indstilling, så kampen mod HIK hurtigt kan gå i glemmebogen.

AB har Tim Freriks i karantæne, FA 2000 har Lasse Berg Pedersen i karantæne.

I de to holds første møde i august på Frederiksberg endte kampen 2-2. Hørður Askham udlignede for AB i det 95. minut. Hørður er ikke til rådighed til lørdagens kamp mod FA 2000, da Hørður er med til EM-kvalifikationen med det færøske landshold.

FA 2000 ligger på 11. pladsen i 2. division med 12 point. Holdet tabte deres seneste kamp med 4-1 hjemme mod Aarhus Fremad.

FA 2000 valgte i forrige uge at skifte ud på cheftrænerposten. Jonas Hjortshøj er stoppet, og Semere Haile har overtaget cheftræneransvaret. Semere Haile har en fortid i AB både som spiller og i forskellige trænerfunktioner.

Rasmus Brodersen udtaler efter dagens træning: “Vi skal slutte godt af, så vi kan gå på ferie med en god fornemmelse i forhold til turneringen. Vi skal først og fremmest rette op på det, vi lavede sidste weekend. Vi skal have mere intensitet, og vi skal kæmpe mere. Vi skal fortsætte med det spil, vi har vist i andre kampe, og så skal vi sørge for, at de ikke får så mange chancer for at score mål. Spillet i den sidste kamp var ikke acceptabelt, og vi skal nu vise, at vi kan gøre det bedre. Vi skal spille efter forholdene, og så skal vi have 3 point.”

Cheftræner David Roufpanah siger disse ord om lørdagens kamp: “Vi får se, hvordan de spiller. De har jo fået ny træner, som kun har haft en kamp med holdet som cheftræner. Vi er forberedte på alt. Vi er sultne efter at vinde en kamp, for den sidste kamp var bestemt ikke god. Nu har vi fokus på FA 2000, og vi har arbejdet med nogle af de ting, som vi ikke synes, var godt. Der er en god følelse på holdet, så det er bare om at gå ind og kæmpe. Det er en novemberkamp, det er koldt, og banen er blød. Men sådan er det ind i mellem, og det er ens for begge hold.”

Trænerteamet vælger startopstilling blandt disse spillere:

1 Indy Groothuizen3 Erik Lindell 

4 Adrien Koudelka 
5 Rasmus Brodersen6 Daniel A. Pedersen 
8  Darren Sidoel
10 Layton Ndukwu11 Killian van Mil15 Søren Ilsøe16 Albert Gaub-Jacobsen20 Abel Walatee
21 Ilias Namli
24 Mark Garly Pedersen
26 Christian Espensen Troelsen
28 Emiliano Gomez
29 Ibrahim Doumbia
30 Julius Lind
33 Hakim Sighaoui
37 Frederik Lindgaard
Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.