Marcus Gudmann skifter til HB Køge


AB’s 23-årige forsvarsspiller, Marcus Gudmann, skifter med øjeblikkelig virkning til HB Køge i NordicBet-ligaen.

Gudmann kom til AB Gladsaxe fra Esbjerg fB sidste sommer efter en hektisk tid i den jyske klub. Med en ny luft og ny energi kom Gudmann hurtigt ind og satte sit aftryk på holdet.

Efter at have spillet en strålende 2022/23-sæson, hvor han markerede sig med godt forsvarsspil, imponerende pasningsspil og flotte mål, blev han også helt fortjent kåret som Årets spiller 2022-2023 af AB Forever.

Administrerende direktør, Erik Stover, udtaler: “Marcus har efter en rigtig god sæson tiltrukket opmærksomhed fra mange hold i NordicBet-ligaen. En del af vores filosofi er at hjælpe med at udvikle spillere til de højere divisioner. Så selvom vi er kede af at miste en vigtig spiller, er vi også glade for, at Marcus kan tage dette næste skridt i sin karriere og realisere sine egne ambitioner.”

Marcus selv udtaler: “Jeg har valgt at tage et skridt op og blive udfordret endnu mere efter en helt speciel og fed sæson. Jeg glæder mig meget til at starte i HB Køge, men jeg vil altid huske mine holdkammerater og min tid i AB. Jeg sender en stor tak til alle fans for at have taget godt imod mig på kort tid. Tak til alle i og omkring holdet, både på og uden for banen, for en rigtig god sæson.”

Marcus Gudmann nåede at spille 31 kampe og score 8 mål i AB-trøjen.

Alle i AB ønsker Marcus Gudmann held og lykke med karrieren.

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.