Marcus Gudmann skifter til HB Køge


image0 1 1

AB’s 23-årige forsvarsspiller, Marcus Gudmann, skifter med øjeblikkelig virkning til HB Køge i NordicBet-ligaen.

Gudmann kom til AB Gladsaxe fra Esbjerg fB sidste sommer efter en hektisk tid i den jyske klub. Med en ny luft og ny energi kom Gudmann hurtigt ind og satte sit aftryk på holdet.

Efter at have spillet en strålende 2022/23-sæson, hvor han markerede sig med godt forsvarsspil, imponerende pasningsspil og flotte mål, blev han også helt fortjent kåret som Årets spiller 2022-2023 af AB Forever.

Administrerende direktør, Erik Stover, udtaler: “Marcus har efter en rigtig god sæson tiltrukket opmærksomhed fra mange hold i NordicBet-ligaen. En del af vores filosofi er at hjælpe med at udvikle spillere til de højere divisioner. Så selvom vi er kede af at miste en vigtig spiller, er vi også glade for, at Marcus kan tage dette næste skridt i sin karriere og realisere sine egne ambitioner.”

Marcus selv udtaler: “Jeg har valgt at tage et skridt op og blive udfordret endnu mere efter en helt speciel og fed sæson. Jeg glæder mig meget til at starte i HB Køge, men jeg vil altid huske mine holdkammerater og min tid i AB. Jeg sender en stor tak til alle fans for at have taget godt imod mig på kort tid. Tak til alle i og omkring holdet, både på og uden for banen, for en rigtig god sæson.”

Marcus Gudmann nåede at spille 31 kampe og score 8 mål i AB-trøjen.

Alle i AB ønsker Marcus Gudmann held og lykke med karrieren.

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.