5.647 tilskuere til fodboldfest på Gladsaxe Stadion

20230705FB K814

I onsdags tog Kvindelandsholdet imod Spanien i den sidste testkamp inden VM i Australien og New Zealand. Hele 5.647 tilskuere havde fundet plads på lægterne, som satte de helt perfekte rammer for en dansk fodboldfest. Trods den fantastiske opbakning og støtte endte kampen med et 0-2 nederlag. 

Der skal lyde en kæmpe tak til alle fans, frivillige, DBU og Gladsaxe Kommune, der alle gjorde deres for at danne rammerne for en fantastisk aften. Vi kunne ikke have gjort det uden alle dem, der hjalp til i fanzonen, ved indgangene, i salgsboderne og med oprydningen. 

Vi sætter stor pris på feedbacken fra de fremmødte fans og arbejder aktivt på at forbedre oplevelsen i fremtiden. Vores mål er altid at skabe en så god oplevelse som muligt på Gladsaxe Stadion. 

Vi ønsker Kvindelandsholdet al held og lykke til VM i Australien og New Zealand – Kom så Danmark!

Fotokredit: Anders Kjærbye – fodboldbilleder.dk
Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.