Nedtur i Gentofte

AB spillede her til aften mod HIK i Gentofte Sportspark. Der var forventninger om en del mål og en sejr til AB. Det blev ikke til sejr – men til en nedtur. HIK vinder 3-0. Målet til 1-0 blev scoret af Mathias Veltz allerede efter blot 4. minutters spilletid efter at AB havde mistet bolden på midtbanen. Efter 40 min. blev det til 2-0 også et mål af Mathias Veltz. Stillingen var altså 2-0 til HIK ved pausen, og der var en del ting, der skulle forbedres.

I 2. halvleg gik der gik kun 3 min., før HIK igen kunne score. Denne gang på et frispark forholdsvis tæt på sidelinjen. Bolden bliver skudt til bagerste stolpe, og her står Milan Justin Silva Rasmussen helt fri og kan nemt score til 3-0. Den blev en trist kamp uden chancer og hvor AB’s spil og organisation desværre ikke hang sammen.

Der var lang mellem gode pasninger og det hurtige spil, som holdet ellers tidligere har vist. HIK greb chancen for en sejr og fik den. De pressede AB og det gav pote.

Efter kampen sagde cheftræner David Roufpanah: ”Det er fuldstændig uacceptabelt at spille på den her måde. Det er en katastrofal indsats. Det er den mest enkle måde at sammenfatte kampen på. Det er absolut ikke godt nok både kollektivt og individuel. Vi er meget bedre end det, vi viser i dag. Indimellem viser vi noget energi. Der er så mange faktorer, der spiller ind. Vores pasningsspil, vores beslutninger, vores sidste pasninger ind i boksen, vores duel spil. Det er bare uacceptabelt, men vi kan ikke gøre andet nu end at arbejde videre og køre på – og det vil vi gøre”.

Anfører Daniel A. Pedersen sagde: ”Det er selvfølgelig ikke godt nok. Vi er stort set dårligere på stort set alt i dag i forhold til HIK. Vi vinder ikke de dueller, der skal til. Vi taber for mange bolde og vi presser ikke godt nok over hele linjen. Det er vel nok den dårligste kamp, vi har spillet i år. HIK kommer med mere energi – det forstår jeg simpelthen ikke, for det er noget, vi har snakket om inden kampen. Så det er bare så utroligt skuffende”.

Startopstillingen:

1 Indy Groothuizen

3 Erik Lindell

5 Rasmus Brodersen

6 Daniel A. Pedersen

8 Darren Sidoel

11 Killian van Mil

15 Søren Ilsøe

22 Tim Freriks

24 Mark Garly Pedersen

29 Ibrahim Doumbia

40 Hørður Askham

Se opstillinger, ud- og indskiftninger, advarsler og tidspunkter for målscoringer.

Den sidste turneringskamp inden vinterpausen bliver spillet lørdag den 18. november kl. 13.00 på Gladsaxe Stadion mod FA 2000.

Første arbejdsdag for Joey Gudjonsson
For næsten to uger siden blev Joey Gudjonsson offentliggjort som ny cheftræner i AB, og i dag havde han første…
3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.