Österlen FF venter

Senere i dag spiller AB Gladsaxe den 3. træningskamp. Endnu engang går turen over Øresund og denne gang til Simrishamn, hvor den lokale klub Österlen FF venter.

Kampen spilles på Skillinge Idræts Park, Skillinge IP, 276 36 Simrishamn og fløjtes i gang kl. 19.00.

Österlen FF spiller i den svenske 2. division – Södra Götaland. I 2023 sæsonen sluttede Österlen FF i november måned på en for dem meget skuffende 12 plads. Det betød, at de skulle spille en nervepirrende nedrykningsspil. Over to kampe mod Lilla Torg fra Malmø lykkedes det dog Österlen FF at vinde begge opgør og de spiller derfor også i sæson 2024 i 2. division.   Österlen FF er også i fuld gang med træningskampe og vandt senest med 6-0 over 3. divisionsholdet
FC Trelleborg.
AB tager til Österlen FF for at få den første sejr i opstarten efter nederlag på 2-3 mod Trelleborg FF og senest med det uafgjorte resultat på 2-2 i kampen mod divisionskollegaerne fra FA 2000.

Cheftræner David Roufpanah udtaler: “Først og fremmest vil jeg takke Österlen FF for at stille op til denne træningskamp. Vi fik et sent afbud til en træningskamp og det var vældig svært at finde en ny modstander. Vi har ændret lidt på detaljerne i vores spil og vi har også fået nye spillere. Så vi har arbejdet rigtig meget med grundlaget for vores spil. Vi bruger disse her træningskampe før sæsonstart til at afprøve vores taktik og forskellige måder at spille på. Vi lægger brikkerne i puslespillet, så det danner et helt billede, når sæsonen starter. Så træningskampen onsdag er en videre udvikling af de første to træningskampe.”

“Vi tester nogle nye ting og vi får sikkert også nogle nye spillere at se i startopstillingen. Vi håber, at vi kan få nogle gode sekvenser, som vi kan bygge videre på og det vil vi også gøre i næste kamp og næste kamp osv. Det er jo en løbende proces at udvikle holdet en proces, der aldrig vil stoppe. Men vi er kommet et godt stykke af vejen.Vi kan meget bedre håndtere flere situationer nu, end vi kunne før. Der kommer tidspunkter i kampene, som spillerne kan føle sig ubekvemme i. Men nu kan spillerne løse de situationer meget bedre end før. Så det går rigtig godt fremad og det skal blive spændende ar se, hvor vi står efter yderligere en uge sammen. Vi træner igen torsdag hvorefter spillerne har en forlænget træningsfri weekend, så spillerne kan samle nogle kræfter og være friske, når vi går ind i de sidste to uger inden turneringsstarten. De har været igennem en rigtig hård opstart siden først i januar”.
 
Følgende spillere er med over Øresundsbroen:
Erik Lindell
Adrien Koudelka
Rasmus Brodersen
Daniel A. Pedersen
Darren Sidoel
Flamur Dzelili
Søren Ilsøe
Albert Gaub-Jacobsen
Yushi Yamaya
Christian Wagner
Tim Freriks
Mark Garly Pedersen
Emiliano Gomez
Julius Lind
Frederik Lindgaard
Hørður Askham
Ahmed Hassan
Jesper Sørensen
Ágúst Hlynsson
Mikkel Brund
O’Vonte Mullings
Noah Ibsen (U19)
Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.