God fight gav sejr i Sverige

AB vandt 2-0 i gårsdagens træningskampen mod Österlen FF. Målene blev scoret af Darren Sidoel på frispark efter 30 min. og Julius Lind i dommerens overtid på et godt skud helt nede ved stolpen til kampens resultat 2-0.

Der var ændret efter kampen mod FA 2000. Daniel A. Pedersen startede i midterforsvaret, Darren Sidoel var tilbage på den defensive midtbane efter en kort barsel, Tim Freriks spillede på højre kant og Ahmed Hassan spillede på midten helt fremme i angrebet.

AB spillede fra kampens start med høj intensitet og godt tempo med et højt presspil. Allerede efter 2 min. bliver et hjørnespark sendt bagud til Mark Garly Pedersen, der dog skyder over mål.

Österlen FF kommer ved en hurtig omstilling frem til en afslutning, som bliver sendt til hjørne. Det får AB’s forsvar afværget og presser igen spillet op på banen.

Yushi Yamaya sætter fart på mod baglinjen og sender et godt indlæg ind i feltet til Ahmed Hassan, der brænder chancen. Österlen FF har efter 20 min. en helt fri spiller foran mål, men Albert Gaub-Jacobsen klarer hovedstødet. Blot et minut efter må Albert Gaub-Jacobsen igen hive en god redning frem, da Österlen FF sender et skud tæt på overliggeren. Det efterfølgende hjørnespark førte ikke til noget.

Knap 1/2 time spillet og dommeren dømmer indirekte frispark omkring 2 meter inde i straffesparksfeltet, da en af Österlen FF’s forsvarsspillere lægger en aflevering tilbage til målmanden, som samler bolden op. Österlen FF stiller en talstærk mur op, Tim Freriks spiller kort til Yushi Yamaya, der lægger bolden til rette for Darren Sidoel, der sender et hårdt skud afsted helt nede i hjørnet til føring 1-0.

Österlen FF får chancen for udligning, men skuddet er forbi mål. AB har bolden i mål til 2-0 efter et flot indlæg fra Rasmus Brodersen nærmest fra baglinjen. Det lignede ikke offside, som dommeren dømte.

Til 2. halvlegs start er Ahmed Hassan skiftet ud med Flamur Dzelili. Kampen fortsætter med optræk til chancer til begge hold. Mål blev det ikke til – ikke mindst fordi begge hold i fag havde en god målmand.

Darren Sidoel tager plads på bænken og Julius Lind kommer på banen.

Efterfølgende har AB flere gode chancer. En dyb aflevering i feltet til Tim Freriks, der efter nogle gode træk får afsluttet desværre lige på målmanden.

Efter 80 min. dribler Tim Freriks igen godt igennem forsvaret, men rammer stolpen og bolden ryger i spil igen.

Mod slutningen af kampen kommer Søren Ilsøe, Christian Wagner, Emiliano Gomez, Hørdur Askham, Agust Hlynsson, Mikkel Brund og O’Vonte Mullings på banen.

Med 4 min. tilbage af ordinær spilletid sender Søren Ilsøe en god aflevering til Julius Lind, der flot kommer igennem, men desværre redder Österlens målmand igen. Julius Lind tog dog revanche ved at score på et flot skud til 2-0 i dommerens overtid.

Cheftræner David Roufpanah udtalte efter kampen: “Det var dejligt at vinde i dag. Det er vigtigt at få den følelse af at vinde. Vi møder en god modstander i dag, der også skaber flere gode chancer. Vi har også mange gode chancer og kunne have lavet 3-4 mål mere. Men det der var vigtig var, at alle vores spillere både dem der startede og dem der kom på banen, ydede en rigtig god indsats med høj intensitet. Vi viser, at vi kan håndtere 90 minutter med rigtig høj intensitet. Vi har meget godt kombinationsspil på hele banen. Der er meget positivt at tage med fra kampen. Vi skal selvfølgelig tage med, at vores modstander spiller i en lavere division. Men de har et godt hold med nogle rigtig gode spillere. Det var en god kamp og vi har en god følelse. Vi ville se nogle andre frekvenser i forhold til den seneste træningskamp. Det fik vi set og det var rigtig godt”.

Næste træningskamp bliver spillet lørdag den 2. marts 2024 kl. 15.00 på Skovdiget mod BK Olympic.

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.