På jagt efter tre point!

I morgen, søndag den 16. april 2023, åbner Gladsaxe Stadion portene til AB Gladsaxes første kamp i oprykningsspillet. Kl. 13.00 fløjter kampens dommer, Ulrik Gøtze, kampen i gang mellem AB Gladsaxe og Aarhus Fremad. De seks øverste hold i 2. division spiller om oprykning, og der venter derfor 10 kampe blandt de bedste hold i 2. division. Det bliver tredje kamp mellem de to hold i sæsonen. De to første opgør endte begge uafgjort. I oktober 2022 endte kampen 2-2 på Gladsaxe Stadion på mål af Emil Wass og Albert Nørager. En kamp, der mest af alt vil blive husket for Aarhus Fremads udligning i ti minutters overtid.

Den 12. marts spillede AB sin første kamp i forårssæsonen mod Aarhus Fremad på Fredensvang (AGFs anlæg). Aarhus Fremad havde på det tidspunkt spillet to betydningsfulde kampe. AB sad imidlertid rigtig godt på kampen, og Marcus Gudmann bragte AB foran i det syttende minut. Aarhus Fremad udlignede midt i anden halvleg, og 1-1 blev kampens resultat – et uafgjort resultat, som AB nok var mest skuffede over.

AB spillede uafgjort 0-0 mod Esbjerg fB i deres sidste kamp i grundspillet. Det var AB’s tredje uafgjorte kamp på stribe, så en sejr søndag vil være kærkommen. Aarhus Fremad spillede uafgjort 1-1 mod FC Roskilde hjemme på Riisvangen i deres sidste kamp i grundspillet. I tabellen ligger Aarhus Fremad på andenpladsen med 49 point, mens AB ligger på femtepladsen med 42 point. Så der er lagt op til en meget jævnbyrdig og tæt kamp, når de to hold krydser klinger søndag.

Silas Trier Madsen er ude med karantæne. Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: ”Aarhus Fremad er en skarp modstander, og det er første kamp i slutspillet. Det bliver sindssygt spændende med slutspillet, og vi glæder os til at komme i gang. Vi har jo mødt de andre hold flere gange, og jeg synes, vi har været competitive. Nu venter et nyt opgør på Gladsaxe Stadion, og vi kommer topmotiverede og vil gerne ramme slutspillet med fuld power. Jeg tror, det bliver en underholdende kamp med to hold, der gerne vil frem på banen og gerne vil spille en god gang fodbold. Vi er sultne efter tre point!”

Trænerteamet udtager startopstillingen ud fra denne bruttotrup:

1 Oliver Børner Thorup (mål)

2 Rasmus Møller

3 Gustav Overgaard Hansen

5 Adrien Koudelka

6 Daniel Warmbach

7 Frederik Ellegaard

8 Emil Wass

11 Oliver Angus

15 Søren Ilsøe

17 Christoffer Thrane

19 Albert Nørager

20 Marcus Hørbye

21 Alessio Alicino

23 Marcelo Randolf

24 Axel Wallenborg

25 Tobias Brogaard (mål)

28 Emiliano Gomez

30 Marcus Mustac Gudmann

Udsalg på udvalgte varer
Bliv klædt på til pokalfodbold! Få op til 25% rabat på AB merchandise inden kvartfinalen mod FC Nordsjælland! Udforsk vores…
Gratis pokalkamp for Gladsaxe og...
Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det…
Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes...
Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.