På mange måder en spændende kamp

I morgen fredag den 17. maj 2024 kl. 19.00 tager AB Gladsaxe imod Nykøbing FC på Gladsaxe Stadion.

Det har været en uge med store omskiftninger – først med afskedigelse af trænerteamet og senest ansættelse af Joey Guðjónsson som ny cheftræner. Som midlertidig cheftræner er udnævnt assistenttræner Fabiana Alcalá, der står i spidsen for holdet mod Nykøbing FC.

AB vandt de to holds seneste kamp 26. april med 1-0 i Nykøbing F. AB’s mål blev scoret af Darren Sidoel. Kampen efter den 3. maj vandt Nykøbing FC med 2-1 over 2. divisions absolutte tophold Esbjerg fB. Nykøbing FC indtager 5. plads i 2. division med 36 point. AB ligger på 6. plads med 32 point.

Begge hold kommer til kampen med nederlag i deres seneste kamp. I lørdags tabte Nykøbing FC 2- 0 i Middelfart og AB tabte som bekendt med 1-0 mod topholdet Aarhus Fremad på Riisvangen Stadion. Så det må forventes, at det er to hold, det går benhårdt efter sejren.

Ansvaret for kampens afvikling er lagt i hænderne på dommer Sebastian Tornhøj Nielsen og linjedommerne Poul Nyberg og Søren Lehmann.

Midlertidig cheftræner Fabiana Alcalá udtaler efter dagens træning: ”Det har været en hård uge med mange ændringer, men vi har arbejdet virkelig hårdt. Jeg har en god følelse af, at spillerne har givet, hvad de kunne. Vi tror, vi kan dæmme op for Nykøbings formationer og gøre lidt ondt på dem. Vi har studeret dem og vi ved, hvordan vi får fordele i spillet.

Der er en god atmosfære mellem spillerne og staben. Der er en frisk følelse nu, og vi er virkelig positive, så jeg tror, vi kan gøre en god præstation i morgen. Det har været en uge, hvor vi har arbejdet med de ting, som vi skulle forberede os på til den kommende kamp og jeg tror, vi har nøglerne.

Nu handler det om, hvad der sker på banen. Vi har en god følelse og vi glæder os rigtig meget. Vi tror på, at vi kan tage de 3 point, specielt med den gode support fra vores fans. Jeg har en god fornemmelse og er faktisk ikke nervøs. Det bliver en stor kamp også for mig personligt, og jeg har fuld tillid til, at drengene vil sikre os de 3 point, så vi kan fejre det bagefter”.

Følgende spillere er til rådighed:

16 Albert Gaub-Jacobsen (målmand)

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

8 Darren Sidoel

10 Tim Freriks

11 Flamur Dzelili

15 Søren Ilsøe

19 Christian Wagner

22 Ágúst Hlynsson

24 Mark Garly Pedersen

25 Filip Mellbin (målmand)

28 Emiliano Gomez

30 Julius Lind

37 Frederik Lindgaard

43 Noah Ibsen

88 O’Vonte Mullings

97 Ahmed Hassan

Utilgængelige spillere til kampen:

99 Jesper Sørensen

6 Daniel A. Pedersen

34 Mikkel Brund

17 Yushi Yamaya

40 Hørdur Askham
35 Pachanga Kristensen

9 Emil Mygind

På vej ind fra træningen sagde Ahmed Hassan: ”Vi glæder os til kampen i morgen. Det er selvfølgelig fedt, at vi som hold kan være med til at skabe historie. Fabi er kommet ind med en god intensitet og vi har trænet godt i den her uge”.

Mark Garly gav kampen disse ord med på vejen: ”Sidst vi mødte Nykøbing, havde vi rigtig godt styr på dem. Så det tænker jeg, at vi skal bygge videre på. Vi har sådan set haft en fin uge selv om der jo har været noget tumult rundt om holdet. Vi skal huske, at det er vores job at være fodboldspillere, så vi skal levere ude på banen og vi vil give alt, hvad vi har i os. Træningsmæssigt har det været en helt almindelig uge, hvor vi har set frem mod kampen mod Nykøbing. Leverer vi, som vi kan og som vi også gjorde sidst mod Nykøbing og ikke brænder så mange chancer som sidst, så vinder vi igen. De stillede sig lavt og gav os spillet, men det passede os fint”.

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.