Pokalkamp mod Vejle

AB spiller onsdag 1. november 2023 kl. 19 pokalkamp i Oddset Pokalen mod Vejle BK på Gladsaxe Stadion. Kampen er 5. spillerunde og der er nu kun 16 hold tilbage, før pokalen kan uddeles.

Det bliver en stor mundfuld for AB at møde Vejles superligahold, men holdet er klar til at møde de

n store udfordring. På trods af forskellig sportslig placering pt., så kan det blive en pokalgyser, for alle kampe starter jo som bekendt 0-0.

Vejle BK spillede søndag 1-1 i superligaen mod Viborg på Vejle Stadion. I pokalturneringen har Vejle vundet 1-0 over Sønderjyske Fodbold og 7-0 over tst fodbold. AB møder op til pokalkampen med en frisk sejr i bagagen efter lørdagens 1-0 på udebane mod Thisted FC. Pokalturneringen har givet 3 sejre, hvor AB i den sidste kamp mod FA2000 lavede det magiske comeback.

Bagud 0-2, udligning til 2-2 i den ordinære kamp og scoring 2 min. ind i den forlængede spilletid til slutresultat 3-2.

De to traditionsrige klubber Vejle og AB har gennem historien mødt hinanden en del gange både i turneringskampe og i pokalkampe. Sidst de to hold krydsede klinger var dog helt tilbage i april 2002, hvor AB vinder 4-0 på Vejle Stadion. Sidst de to hold mødtes i pokalturneringen var i 2001, hvor AB vinder 2-0 på Vejle Stadion.

Vejle BK har beriget dansk fodbold med mange store fodboldnavne: Ulrik le Fevre, Allan Simonsen og Thomas Graversen blot for at nævne nogle enkelte personligheder. Kampen bliver dømt af Jakob Kehlet, som har Daniel R. Krogstrup og Danny Kolding på sidelinjerne, mens Jesper Nielsen er 4. dommer.

Efter tirsdagens træning udtaler cheftræner David Roufpanah: ”Vi skal forsøge at spille så meget som muligt på den måde, vi gerne vil spille på og forsøge at spille på vores præmisser. Vi skal ikke ændre for meget, og det er vigtigt, at vi forsøger at beholde vores identitet. Selvfølgelig ved vi godt, at der er stor kvalitet på de Vejle spillere, vi skal spille imod. Det er vigtigt, at vi er disciplinerede og arbejder hårdt sammen. Når man spiller mod hold med en højere kvalitet, så må man have rigtig god disciplin. Hvis man laver fejl, så bliver det straffet med det samme. Jeg har en god følelse og holdet har en god energi. Så vi skal på banen og gøre et rigtig godt forsøg på at skabe en god kamp”.

IMG 5970

Trænerteamet vælger startopstillingen blandt disse spillere:

1 Indy Groothuizen

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

6 Daniel A. Pedersen

8 Darren Sidoel

11 Killian van Mil

15 Søren Ilsøe

16 Albert Gaub-Jacobsen

19 Christian Wagner

20 Abel Walatee

21 Ilias Namli

22 Tim Freriks

24 Mark Garly Pedersen

28 Emiliano Gomez

29 Ibrahim Doumbia

30 Julius Lind

33 Hakim Sighaoui

35 Pachanga Kristensen

37 Frederik Lindgaard

40 Hørður Askham

AB giver fri adgang for alle borgere i Gladsaxe – husk sundhedskortet som skal vises i indgangen og hent din billet (koster 5 kr. i billetgebyr) på www.boldbillet.dk

Første arbejdsdag for Joey Gudjonsson
For næsten to uger siden blev Joey Gudjonsson offentliggjort som ny cheftræner i AB, og i dag havde han første…
3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.