Interview med Vejle’s viceanfører Miiko Albornoz

307768036 10160209795003308 3858144538933630295 n
Fotokredit: Vejle BK

I forberedelse til den spændende ottendedelsfinale i pokalen mod Superliga-holdet Vejle BK, fangede vi tidligere på ugen modstanderholdets viceanfører, Miiko Albornoz, for at få et indblik i holdets rejse i turneringen indtil videre og forventningerne til det kommende opgør på Gladsaxe Stadion.

I rejsen frem til 4. runde har Vejle mødt flere hold fra lavere rækker, men Miiko og resten af Vejle’s mandskab forventer stadigvæk en svær kamp på udebane i aften.

“Først og fremmest ved vi, at pokalen altid er svær. Vi er startet ud med at spille mod hold fra lavere rækker, så vi har mødt hold, der automatisk er meget motiverede for at spille mod os. Derfor er det altid svære kampe. Og vi havde en meget svær kamp mod Sønderjyske, som vi vandt. Derefter spillede vi mod et hold fra en lavere liga, der faktisk spillede rigtig godt og vandt ret let. Og nu ved vi, at vi skal spille mod et godt hold fra 2. division i Danmark, som har en rigtig flot stadion, en god bane, og sandsynligvis vil de være meget, meget motiverede for at spille mod os, et Superligahold, så vi forventer en svær kamp mod dem. Så vi skal selvfølgelig være godt forberedte.

Turnaround fra søndagens kamp mod Viborg FF og aftenens kamp har været kort, men Miiko mener selv, at Vejle går ind til kampen med en forståelse af AB’s spillestil og deres egen plan.

“Hvad vi ved, er, at det er et godt hold, som vi skal spille imod, og de vil helt sikkert være fuldt fokuserede på vores spil og følge vores plan for i morgen.”

Vejle BK går ind i en vigtig periode i Superligaen, hvor alle point er vigtige, men det betyder ikke, at holdet ikke vægter at gå videre i pokalturneringen.

“Nej, selvfølgelig vil vi gerne vise os fra vores bedste side. Så måske får de chancen for at gøre det på onsdag i pokalkampen. Vi kender faktisk ikke startopstillingen endnu, men alle skal være forberedt på denne kamp søndag, men vi er fuldt fokuserede på onsdagskampen nu. Vi ved, at det også er vigtigt for klubben at gå videre i pokalen. Selvfølgelig forventer alle, at vi går videre i denne kamp, men vi tager det ikke let, fordi vi ved, at vi skal spille mod et hold, der er meget motiveret i enhver pokalkamp i ethvert land. Du har set mange af de kampe, hvor de lavere hold slår de store hold. Jeg tror, at enhver spiller, der får chancen, vil komme med 100% fokus.”

Miiko Albornoz og Vejle BK er klar over udfordringen i mødet med AB, og de har ikke til hensigt at tage kampen let. Lad os se, hvordan det hele udfolder sig i aften, når de to hold står ansigt til ansigt i en spændende pokalkamp.

Køb dine billetter til kampen lige her.

Husk at der er fri entré til kampen for alle Gladsaxe-borgere.

Første arbejdsdag for Joey Gudjonsson
For næsten to uger siden blev Joey Gudjonsson offentliggjort som ny cheftræner i AB, og i dag havde han første…
3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.