Sæsonens sidste kamp på Gladsaxe Stadion

AB Gladsaxe skal for tredje kamp i træk spille mod et tophold i 2. division, når AB tager imod Kolding IF på Gladsaxe Stadion søndag den 11. juni 2023 kl. 13.00. Kolding IF indtager 1. pladsen med 63 point i tabellen, skarpt forfulgt af Esbjerg fB og B.93 med 62 point. AB ligger på 5. pladsen med 48 point. AB og Kolding IF spiller altid tætte og lige kampe, som oftest ender uafgjort eller med en etmålssejr. Den seneste kamp mod Kolding IF i Kolding tilbage i april endte med en 1-0 sejr til Kolding. Det bliver igen en kamp, hvor AB skal kunne spille op imod Kolding IF’s fysiske spillestil. Det er sæsonens sidste hjemmekamp, så det er en kærkommen lejlighed for alle

DSC0077

tilskuere og spillere til at sige tak for sæsonen til hinanden. Sæsonens sidste kamp spilles i Aarhus næste lørdag den 17. juni mod Aarhus Fremad.

I bruttotruppen indgår for første gang målmand Indy Groothuizen, som er tilbage efter en lang skadesperiode. AB har Silas Trier Madsen i karantæne til kampen. Kolding IF har Christian Vestergaard i karantæne. Kampen dømmes af Jacob Stausgaard, og på linjerne er det Henrik Sønderby og Victor Skytte.

Cheftræner Simon Ervolder Andresen udtaler: “Sidste kamp på Gladsaxe Stadion i denne sæson, og vi glæder os til forhåbentlig at komme ud og slutte rigtig godt af. Nu skal vi møde endnu et hold, der kæmper med om oprykning. Det har vi gjort i de seneste kampe, og vi vil endnu engang forsøge at tage point fra et tophold og på den måde være med til at blande os i oprykningskampen. Kolding er et hold, vi har stor respekt for. De er meget afklarede i deres spil. De kommer med masser af power og dynamik. Det skal vi matche. Vi skal forsøge at ramme et intensitetsniveau og et mentalitetsniveau, der matcher Kolding. De har alt at spille for, men vi har vist i de seneste kampe, at vi kan modstå det og gøre ondt på vores modstandere.”

DSC0038

Publikumslodtrækning: Der er adgang for Gladsaxe-borgere for 5 kr., dog skal alle købe billet på boldbillet.dk og medbringe sundhedskortet. Ved indgangen får alle udleveret et lod, da der er lodtrækning om hele 10 sæsonkort til næste sæson. Måske er du en af de heldige, der helt gratis kan se AB Gladsaxe spille hele sæsonen på hjemmebane i 2. division. Det kræver blot, at du møder op til kampen på søndag kl. 13 på Gladsaxe Stadion, så har du chancen. Der er også lodtrækning om 3 landskampstrøjer, som de heldige kan trække over hovedet til kvindelandskampen på Gladsaxe Stadion den 5. juli 2023 kl. 18.00. Køb billet for kun 50 kr. uanset alder allerede nu på billet.dbu.dk.

Trænerteamet udtager bruttotrup blandt disse spillere:

1 Oliver Børner Thorup (mål)

2 Rasmus Møller

3 Gustav

Overgaard Hansen

5 Adrien Koudelka

6 Daniel Warmbach

7 Frederik Ellegaard

8 Emil Wass

11 Oliver Angus

15 Søren Ilsøe

19 Albert Nørager

21 Alessio Alicino

23 Marcel

o Randolf

26 Christian Espersen Troelsen

28 Emiliano Gomez 29 Ilias Namli

30 Marcus Mustac Gudmann

37 Asger Højmark-Jensen

99 Indy Groothuizen (mål)

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.