AB Gladsaxe siger farvel til Daniel Warmbach efter næsten 20 år i klubben

Efter næsten to årtier som en central del af AB-familien tager klubben i dag afsked med midtbanespilleren Daniel Warmbach på Gladsaxe Stadion.

Warmbach der har været en integreret del af klubben siden han var 4 år gammel, efterlader et stor aftryk på alle i og omkring AB. Han forlader nu klubben for at udforske nye udfordringer.

I sin tid i AB har Daniel Warmbach ikke blot demonstreret sine evner på banen, men har også været en uundværlig lederfigur som holdets viceanfører. Hans dedikation og lederskab har gjort ham til en respekteret skikkelse blandt hans holdkammerater og trænere.

Warmbach er en vellidt holdkammerat og han har gennem sin tid i klubben været med til at skab et positiv og inkluderende miljø for alle omkring ham.

Desværre har Warmbach de seneste par år været plaget af skader, der har holdt ham ude i længere perioder af gangen.

Daniel Warmbach udtaler: “Det er hårdt at skulle sige farvel til AB efter små 20 år i klubben. Jeg har dog været så privilegeret at spille sammen med mange af mine bedste venner igennem så mange år, og det bliver mærkeligt ikke at skulle se dem til hverdag. Jeg har haft fantastiske trænere og folk omkring holdet, der har gjort AB magisk. Derudover skal der lyde et kæmpe tak til fanklubben for den evige opbakning! Jeg vil gå herfra med minder og venner for livet og ønsker klubben alt det bedste i fremtiden!”

Administerende direktør, Erik Stover udtaler: “Jeg vil gerne udtrykke en dybfølt tak til Daniel for hans mange års dedikation, professionalisme og bidrag til klubben. Hans lederskab, dedikerede loyalitet og fantastiske arbejde vil altid blive husket af både spillere og fans. Klubben ønsker Daniel held og lykke med hans nye udfordringer og fremtidige karriere.”

Daniel Warmbach har at spille 109 kampe i AB-trøjen.

Alle i AB takker Daniel Warmbach for hans tid i klubben og ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer.

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.