Sæsonens sidste kamp

Lørdag drager AB Gladsaxe til Middelfart for at spille sæsonens sidste kamp. Kampen bliver spillet på Middelfart Stadion, og kampens dommer Oliver Alexander Stegemüller Fogh Simbol, fløjter opgøret i gang kl. 14.00. Det er to hold, der stillingsmæssigt ikke kan opnå det store i denne sæson. Middelfart ligger på 4. pladsen med 52 point, mens AB indtager 6. pladsen med 37 point. Det er en imponerende placering og pointhøst af Middelfart, som er oprykkerhold i 2. division.

 

På trods af at der ikke meget at spille om, vil det med garanti være to hold, der for alt i verden vil slutte en lang sæson godt af. Seneste kamp mellem de to hold endte 1-1 på Gladsaxe Stadion. AB’s mål blev scoret af August Hlynsson, der bragte AB foran. Det var en kamp, hvor alle fik set, hvor gode Middelfart er på bolden og på standarder, og at de er et fysisk godt hold. AB står igennem hele kampen godt i forsvaret og er kompakte. Holdet får også skabt gode chancer og kunne godt have scoret mere end det ene mål. Middelfart udlignede kort tid efter pausen, men stillingen holdt kampen ud. Det bliver igen et tændt AB mandskab, som vil vise sig frem overfor cheftræner Joey Gudjonsson inden opstarten til den nye sæson, som starter 8. juli 2024.

Efter fredagens træning siger cheftræner Joey Gudjonsson: ”Det er en god kamp for os på dette tidspunkt, selvom det er den sidste kamp i sæsonen. Vi skal følge op på kampen mod Aarhus Fremad. Det var en god kamp med mange gode situationer. Alligevel måtte vi indkassere tre mål, og det er jeg ikke glad for. Men jeg forstår det også godt, for jeg ændrede nogle ting på holdet og på, hvordan strukturen skal være, så det skal vi tage med til næste kamp. Vi skal arbejde både med de uheldige fejl i forsvaret og også med det åbne spil. I morgen er det en rigtig god test for os, for Middelfart er et hold, der spiller meget direkte. De er gode på standarder, har lange afleveringer og lange indkast. Der vil blive fightet for at få og have bolden. Vi skal være stærke i 2. boldene, vi skal turde spille, når vi har bolden, være direkte i spillet og spille gennem deres forsvar. Vi skal fastholde bolden, men vi skal også komme hurtigt og stærkt frem i angreb, når vi vinder bolden. Jeg kan virkelig godt lide, hvad jeg har set fra holdet, hvordan de vil spille for hinanden og kæmpe for holdet. Jeg var stolt over at se, hvor meget de ville spille en god kamp i den sidste kamp på hjemmebane i denne sæson. De ønskede at vinde for holdet og for vores fans – og det gjorde de jo”.

Mark Garly Pedersen fulgte op: ”Vi skal ud for at brænde en masse krudt af. Det har været en lang sæson og der er sket en masse rundt omkring i klubben. Vi har haft nogle rigtig gode træningsuger på det sidste og spillede en rigtig fin kamp i fredags mod Aarhus Fremad. Det skal vi bygge videre på. Vi har trænet noget defensivt struktur i den forløbne uge til gavn for vores defensiv. Jeg kan se på drengene, at de er klar til give den en skalle i Middelfart i den sidste kamp. Man vil gerne slutte godt af. Det selvfølgelig også vigtigt at vise sig frem for den nye træner. Man spiller jo for en plads på holdet i den nye sæson. Vi har ikke haft det store at spille for de seneste kampe, alligevel har vi givet alt, hvad vi havde i os”.

Følgende trup er udtaget til kampen:

16 Albert Gaub-Jacobsen (målmand)

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

6 Daniel A. Pedersen

9 Emil Mygind Jensen

15 Søren Ilsøe

17 Yushi Yamaya

19 Christian Wagner

22 Ágúst Hlynsson

24 Mark Garly Pedersen

28 Emiliano Gomez

30 Julius Lind

34 Mikkel Brund

35 Pachanga Kristensen

37 Frederik Lindgaard

40 Hørður Askham

45 Daniel Hessner Jacobsen (U19)

88 O’Vonte Mullings

99 Jesper Sørensen (målmand)

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.