Sejr på 1-0 mod Nykøbing FC

AB Gladsaxe fulgte op på de sidste kampes fine resultater i oprykningsspillet og vandt 1-0 i kampen mod Nykøbing FC. Målet blev scoret af Darren Sidoel på et flot skud efter 16 min. I forhold til kampen mod FC Roskilde tog Christian Wagner og O’Vonte Mullings plads på bænken og var erstattet af Tim Freriks og Ahmed Hassan i front. Mark Garly Pedersen erstattede Søren Ilsøe, der var ude på grund af karantæne. 412 tilskuere så en god kamp på en fin bane trods den massive regn dagen igennem.

AB’s startopstilling var:

16 Albert Gaub-Jacobsen (målmand)

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

8 Darren Sidoel

10 Tim Freriks (ud) – O’Vonte Mullings (ind)

17 Yushi Yamaya (ud) – Flamur Dzelili (ind)

22 Ágúst Hlynsson

24 Mark Garly Pedersen

34 Mikkel Brund

97 Ahmed Hassan (ud) – Christian Wagner (ind)

Umiddelbart efter kampen sagde cheftræner David Roufpanah: ”Vi spiller en stabil og god kamp. I store dele af kampen er vi et bedre hold. Vi vinder kampen og det er vi selvfølgelig tilfredse med. Vi er tilfredse med mange ting, men det er frustrerende, at vi ikke laver flere mål. For vi skaber rigtig gode chancer. Vi må tilbage på træningsbanen og blive ved med at udvikle os. Nu har vi spillet tre rigtig fine kampe i oprykningsspillet og i dag har vi også holdt nullet. Så på rigtig mange måder en god kamp. God opbakning fra vores medrejsende fan, så alt i alt en god AB aften”.

Fra første fløjt kom AB godt fra start og fik lagt spillet højt på banen. Presset på Nykøbing FC var stort og AB tilspillede sig flere gode muligheder. Efter 15 min. løber Darren Sidoel ind over midten og da ingen gik til ham, skød han bolden til modsatte hjørne og i mål til føring 1-0 uden chance for en redning fra Tobias Brogaard, Nykøbing FC’s målmand. Nykøbing FC virkede lidt usikre og spillet hang ikke rigtigt sammen for dem. De fik nogle muligheder på hjørnespark og et frispark lige udenfor feltet, men skuddet blev sendt over mål. Ahmed Hassan skyder et vældigt godt skud, men målmanden redder. Ágúst Hlynsson kommer hurtigt frem på banen, men hans skud blokeres. Tim Freriks er tæt på at skyde riposten i mål, men han får er skub, som dog ikke bliver dømt. Kort tid efter er Ágúst Hlynsson igen hurtigt fremme og afleverer til Tim Freriks, men hans skud blokeres. Et indlæg bliver skudt til bageste stolpe, hvor Mikkel Brund kommer højt til vejrs og er tæt på at score, men bolden rammer overliggeren. Det var en velspillet halvleg, som burde have givet flere mål.

Efter pausen kommer Nykøbing FC meget bedre med i kampen og får også i perioder lagt et pres mod AB’s mål. Nykøbing har igen nogle farlige hjørnespark, men forsvaret clearer godt. Som halvlegen skred frem, fik AB igen styr på kampen med hurtigt spil og gode kombinationer. I slutningen af kampen forsøgte Nykøbing FC at lægge et pres på AB for en udligning, men AB’s forsvar stod rigtig godt og det blev aldrig rigtig farligt. Som en Nykøbing-fan på tribunen sagde: ”De spiller smart fodbold – vi er presset helt i bund!”

Anfører Darren Sidoel spillede endnu en gang en rigtig god kamp og sagde efter kampen: ”Jeg synes, vi spillede godt og det er selvfølgelig altid nemmere at spille, når man fører 1-0. Vi havde en del chancer for at komme på 2-0, men hvis du ikke får et mål mere, så er chancerne for at de laver et mål tilstede og så er det mere fifty-fifty. Vi skal lære at lukke kampen. Overordnet set spillede vi en god kamp, men vi skal score flere mål, når vi nu har chancerne”.

Albert Gaub-Jacobsen fulgte op og sagde: ”Det gik rigtig godt. Det var første clean sheet i lang tid. Det er en fed følelse og det var en kæmpe holdindsats. Vi får sat spillet godt i 1. halvleg, men vi kommer for langsomt i gang med 2. halvleg. Så er det godt, at vi kæmper sejren hjem og får styr på det i løbet af 2. halvleg. Det er en god følelse at stå tilbage med. Nu er det så næste kamp, der venter”.

Næste kamp er fredag den 3. maj kl. 19.00 mod Middelfart på Gladsaxe Stadion.
3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.