Sektion E lukker

Sidste sæson genåbnede klubben Sektion E efter ønske fra AB Forever. Desværre har omkostningerne ved at holde sektionen åben vist sig at være højere end forventet. I løbet af sommeren har vi derfor været i dialog med AB Forever angående deres ønsker for denne sæson. Sammen er vi blevet enige om at lukke sektion E, indtil vi kan være sikre på at få dækket vores omkostninger.

Antallet af tilskuere på sektionen ved kampene i forårssæsonen var lavt. Som klub ønsker vi at skabe så god en stemning som muligt på stadion, og derfor vurderer vi sammen med fanklubben, at dette bedst opnås, når alle fans er samlet på én tribune.

Ved at flytte fanklubben tilbage til Ny Tribune kan klubben også fokusere på at betjene tilskuerne gennem 1-2 salgssteder. Dette gør, at vi løbende kan udvikle standene med hensyn til service, mad og drikke, hvilket i sidste ende vil have fordele for alle på Gladsaxe Stadion.

Vi vil løbende være i åben dialog med AB Forever og vil genoverveje denne beslutning i fremtiden.

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.