Sektion E lukker

D8Q91411

Sidste sæson genåbnede klubben Sektion E efter ønske fra AB Forever. Desværre har omkostningerne ved at holde sektionen åben vist sig at være højere end forventet. I løbet af sommeren har vi derfor været i dialog med AB Forever angående deres ønsker for denne sæson. Sammen er vi blevet enige om at lukke sektion E, indtil vi kan være sikre på at få dækket vores omkostninger.

Antallet af tilskuere på sektionen ved kampene i forårssæsonen var lavt. Som klub ønsker vi at skabe så god en stemning som muligt på stadion, og derfor vurderer vi sammen med fanklubben, at dette bedst opnås, når alle fans er samlet på én tribune.

Ved at flytte fanklubben tilbage til Ny Tribune kan klubben også fokusere på at betjene tilskuerne gennem 1-2 salgssteder. Dette gør, at vi løbende kan udvikle standene med hensyn til service, mad og drikke, hvilket i sidste ende vil have fordele for alle på Gladsaxe Stadion.

Vi vil løbende være i åben dialog med AB Forever og vil genoverveje denne beslutning i fremtiden.

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.