Sektion E lukker

D8Q91411

Sidste sæson genåbnede klubben Sektion E efter ønske fra AB Forever. Desværre har omkostningerne ved at holde sektionen åben vist sig at være højere end forventet. I løbet af sommeren har vi derfor været i dialog med AB Forever angående deres ønsker for denne sæson. Sammen er vi blevet enige om at lukke sektion E, indtil vi kan være sikre på at få dækket vores omkostninger.

Antallet af tilskuere på sektionen ved kampene i forårssæsonen var lavt. Som klub ønsker vi at skabe så god en stemning som muligt på stadion, og derfor vurderer vi sammen med fanklubben, at dette bedst opnås, når alle fans er samlet på én tribune.

Ved at flytte fanklubben tilbage til Ny Tribune kan klubben også fokusere på at betjene tilskuerne gennem 1-2 salgssteder. Dette gør, at vi løbende kan udvikle standene med hensyn til service, mad og drikke, hvilket i sidste ende vil have fordele for alle på Gladsaxe Stadion.

Vi vil løbende være i åben dialog med AB Forever og vil genoverveje denne beslutning i fremtiden.

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.