Sigter efter 3 point mod tophold

Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager imod FC Roskilde. FC Roskilde ligger på en 3. plads med 52 point, og Aarhus Fremad ligger på oprykningspladsen (2. pladsen) med 56 point.

Så det er en ekstrem vigtig kamp for FC Roskilde, og vi må formode, at AB skal spille mod et topmotiveret hold, der vil kæmpe for hænge på i slutspurten. Seneste kamp 19. april i Roskilde endte 1-1 mellem de to hold. Tim Freriks udlignede i det 81. minut. Det var et godt point på en meget svær udebane. Det var en kamp, hvor FC Roskilde satte sig på spillet i starten af kampen og Albert Gaub-Jakobsen måtte ud i fuld længde på nogle gode Roskilde forsøg. AB kæmpede hårdt og kom meget bedre med i 2. halvleg. Fik udlignet og set over hele kampen, var uafgjort vel et fair resultat. FC Roskildes seneste kamp endte med 0-0 hjemme i Roskilde Idrætspark. AB spillede 1-1 hjemme på Gladsaxe Stadion mod Nykøbing FC.

Kampen dømmes af Anders Skjødt Voergaard sammen med linjedommerne Simon Blond og Sidsel Fabricius Dall.

Følgende spillere er udtaget til kampen:

16 Albert Gaub-Jacobsen (målmand)

3 Erik Lindell 4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

6 Daniel A. Pedersen

11 Flamur Dzelili

15 Søren Ilsøe

17 Yushi Yamaya

19 Christian Wagner

22 Ágúst Hlynsson

24 Mark Garly Pedersen

25 Filip Mellbin (målmand)

28 Emiliano Gomez

29 Ibrahim Doumbia

30 Julius Lind

34 Mikkel Brund

88 O’Vonte Mullings

97 Ahmed Hassan

Utilgængelige spillere til kampen:

6 Darren Sidoel

9 Emil Mygind

10 Tim Freriks

35 Pachanga Kristensen

40 Hørdur Askham

99 Jesper Sørensen (målmand)

 

AB’s midlertidige cheftræner Fabiana Alcalá udtaler efter dagens træning: ”Vi er meget spændte og vi ser frem til kampen mod FC Roskilde. Det bliver en spændende kamp, for Roskilde spiller for oprykning. Det betyder dog ikke, at vi ikke vil gå efter at vinde. Sidste gang vi mødte dem sluttede kampen 1-1, men vi havde chance for at vinde. Fredag aften håber vi at få revanche og tage de 3 point. Det har været en kort tid, hvor jeg har været cheftræner, men det har været spændende. Det har været en personlig drøm, men også udfordrende. Jeg har haft gode spillere og en god stab, der har hjulpet mig gennem den proces, vi har været igennem. Det er meget vigtigt med den opbakning, og det har hjulpet mig til at vokse som træner. Selvfølgelig vil jeg savne det, men jeg vil jo stadig være en del af trænerstaben, så når Joye kommer, håber jeg, jeg kan hjælpe ham meget, så han kan hjælpe spillerne til at udnytte deres potentialer”.

 

Rasmus Brodersen følger op med disse ord om kampen: ”Træningen i denne uge har været god. Der har været godt humør og god stemning. Vi glæder os altid til at spille på hjemmebane foran vores fantastiske fans. Vi håber på at give dem en sejr – det fortjener de. Vi havde en lidt tom følelse efter Nykøbing-kampen, da det skulle have været 3 point. Vi skal igen forsøge at bygge videre på en god første halvleg mod Nykøbing, og hvis vi kan sammensætte to gode halvleg, så er jeg sikker på, at vi tager 3 point”.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.