Skidt aften i Sundby Idrætspark

AB Gladsaxe spillede i aften mod Fremad Amager i Sundby Idrætspark. Det var en kamp om vigtige point i kapløbet om en placering i TOP-6 i grundspillet. Det blev ikke en god aften for AB. Det lykkedes Fremad Amager at score 5 min. inde i dommerens overtid på et direkte frispark, der blev rettet af i muren. AB kom ellers godt fra start og allerede efter 2 min. har AB et skud på stolpen efter et frispark i venstre side. AB sidder på spillet og spiller sig godt igennem. Ágúst Hlynsson sender et indlæg ind i feltet, hvor bolden havner hos Erik Lindell, der sender et hårdt skud mod mål. Skuddet bliver desværre blokeret af en forsvarer. Efter 20 min. får Fremad Amager mere spil og sætter sig på kampen. Fremad Amager fik kampen over på deres præmisser, og samtidig gik de hårdt fysisk til Tim Freriks, som derved havde svært ved at fastholde bolden. AB havde svært ved at få sat spillet, og det udviklede sig til duel spil, hvor AB skød lange bolde frem på banen. Fremad Amager havde flere chancer, men uden at det blev til scoringer. Holdene gik til pausen med stillingen 0-0.

I 2. halvleg fastholder Fremad Amager spillet, og de spiller sig til et par chancer. AB’s bedste forsøg kom efter aflevering fra Daniel A. Pedersen til Ágúst Hlynsson, der tog et træk mod feltet og spillede bagud til Erik Lindell, der desværre måtte se sit skud gå forbi mål. En Fremad Amager spiller bliver helt fri foran mål, men skyder lige forbi. Tim Freriks tilspiller sig en god mulighed, men også der gik bolden forbi mål.

AB får hjørnespark og Tim Freriks når højt op, men chancen udebliver. Dommerens fløjte lyder, og han vurderer, at Tim Freriks i situationen har lavet en forseelse, som han takserer til direkte rødt kort. 5 minutter inde i dommerens overtid, scorer Fremad Amager direkte på frispark og vinder 1-0.

Cheftræner David Roufpanah sagde efter kampen: ”Efter 20 minutter i 1. halvleg kommer vi til at stå for lavt. Vi får ikke presset, som vi skal. Så taber vi momentum i resten af 1. halvleg. I 2. halvleg synes jeg ikke, at vi spiller bolden tilstrækkelig ud over kanten, så vi får ikke åbnet spillet op, så vi kan spille to mod en på kanten. Vi får ikke bolden nok ind i deres straffesparksfelt til at skabe nok chancer. Vi får nogle enkelte gode chancer, som vi ikke laver mål på og så bliver det hårdt. Så får vi rødt kort og så bliver det rigtig svært. Så får de et frispark uden for feltet og som det nogle gange sker, så laver de mål på det. Det blev for meget med lange bolde og det er rigtig dårligt på kunstgræs. Nu må vi samle kræfter til kampen mod Middelfart og vinde den kamp”.

Startopstilling med ud- og indskiftninger:

16 Albert Gaub-Jacobsen (målmand)

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

6 Daniel A. Pedersen

10 Tim Freriks

17 Yushi Yamaya går ud og O’Vonte Mullings kommer ind

22 Ágúst Hlynsson

24 Mark Garly Pedersen går ud og Søren Ilsøe kommer ind

28 Emiliano Gomez går ud og Flamur Dzelili kommer ind

40 Hørdur Askham

—–

88 O’Vonte Mullings går ud og Ahmed Hassan kommer ind.

For AB blev det en ikke særligt velspillet kamp og på mange måder en dårlig aften i Sundby Idrætspark. Der er nu lagt op til en gyser afslutning om TOP-6 på lørdag, da stillingen nu er:

Nr. 6 med 24 point AB

Nr. 7 med 23 point Skive

Nr. 8 med 22 point Fremad Amager

AB møder Middelfart hjemme, Skive møder Esbjerg ude og Fremad Amager møder Thisted ude. Alle kampe bliver spillet kl. 14.00.

Køb dine billetter til lørdagens hjemmekamp.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.