Talenter skriver under på professionelle kontrakter

Akademisk Boldklub A/S er glade for at kunne offentliggøre, at to af akademiets talenter, Noah Ibsen og Frederik Lindgaard, har underskrevet deres første professionelle kontrakter.

DSC02538

Den 18-årig midterforsvarer, Noah Ibsen, har skrevet under på en to-årig kontrakt, som løber frem til juni 2026. Ibsen, der har været et mangeårigt medlem af AB’s ungdomsakademi, fik sin debut på seniorholdet den 17. maj 2024 mod Nykøbing FC.

“Noah har nogle gode egenskaber både hvad angår hans mentalitet og hans fysiske gaver,” udtaler sportsdirektør Jen Chang. “Han har god teknisk kvalitet og potentiale, og vi er spændte på at se ham udvikle sig med seniorholdet.”

“Ibsen er en talentfuld spiller med et stort udviklingspotentiale. Jeg ser frem til at se hans fortsatte imponerende udvikling og bidrag til holdet. Ibsen er et godt eksempel på den gode talentudvikling i vores akademi,” udtaler cheftræner Gudjonsson.

Ibsen, der startede i AB’s ungdomakademi i 2019, ser frem til at fortsætte sin udvikling og bidrage til holdet.

“Jeg er utrolig stolt og taknemmelig for at skrive under med min hjerteklub, som har betydet alt for mig i de sidste fem år.” fortæller Noah Ibsen selv.

 

DSC02641

Dertil har den 19-årig back og kantspiller, Frederik Lindgaard, også underskrevet sin første professionelle kontrakt med klubben. Lindgaard har været et dedikeret medlem af AB’s ungdomsakademi og har imponerende 17 mål i 53 kampe for AB U19. Han debuterede på seniorholdet den 5. september 2023 i Oddset Pokalen, hvor han spillede som højre back mod SfB Oure FA. Han spillede også en vigtig rolle i sejr over Vejle, hvilket sikrede klubben en plads i pokalkvartfinalen for første gang i 22 år.

“Frederik er en spiller med stærk karakter, enestående arbejdsindsats og alsidighed,” siger Jen Chang. “Han er bringer en positiv energi  i omklædningsrummet og har potentiale til at spille en nøglerolle enten som kantspiller eller back.”

“Lindgaard er en god spiller, der har bevist sig både som back og kantspiller. Hans evne til at tilpasse sig forskellige roller vil være en vigtig alsidighed for os. Jeg er overbevist om, at han vil fortsætte med at imponere og vil spille en rolle for vores hold i fremtiden,” siger cheftræner Gudjonsson.

Lindgaard, der kom til AB ungdom i 2018, ser frem til at fortsætte sin karriere på seniorniveau og bidrage til holdets fremtidige succes.

“Jeg er utrolig glad og beæret over at skrive under på min første kontrakt med en klub som AB” siger Lindgaard.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.