Tiltrængt sejr i det jydske

1 1

Tidligere i dag spillede AB Gladsaxe mod Esbjerg fB i den 3. kamp i Oprykningsspillet på Blue Water Arena. AB vandt 2-0 i en fuldstændig fokuseret holdindsats under ledelse af den nyudnævnte cheftræner Simon Ervolder Andresen. På trods af 2.368 tilskuere, hvor hovedparten naturligvis holdt med Esbjerg og gav deres hold højlydt opbakning gennem hele kampen, spillede AB en fantastisk kamp. I forhold til kampen i sidste weekend mod Kolding IF var Alessio Alicino ude med karantæne, Gustav Overgaard Hansen startede på bænken og Daniel Warmbach sad over. De var erstattet af Søren Ilsøe, Asger Højmark-Jensen, Emiliano Gomez i startopstillingen.

Kampen fik den bedste start, der kunne tænkes. Efter 8 min.s spilletid finder Emil Wass Frederik Ellegaard, der sender bolden ind i feltet, hvor Asger Højmark- Jensen misser bolden, som triller videre ud mod sidelinjen. Albert Nørager sender et godt indlæg ind i feltet, hvor Frederik Ellegaard header bolden i mål til føring 1-0.

6

Blot 3 min. senere udfordrer Frederik Ellegaard en Esbjerg-forsvarer mod baglinjen og sender et indlæg ind i feltet, hvor Emiliano Gomez kommer til og sparker bolden i mål til føring 2-0. Stillingen holdt kampen ud qua en solid holdindsats, der var meget disciplineret og velorganiseret. Esbjerg overtog mere af spillet efter den bratte start og får en god chance efter 20 min.s spil med et godt indlæg, men Oliver Angus får afværget til hjørnespark. En Esbjerg-spiller header på mål, men Albert Gaub-Jakobsen, som stod en rigtig god kamp i dag, var helt nede for at redde. Kort tid efter har Esbjerg en chance på overliggeren, og bolden ryger i spil igen, men det bliver heldigvis Albert Gaub-Jakobsen, der får afværget den efterfølgende chance. Efter pausen starter Esbjerg naturligvis med et tungt pres på AB. Esbjerg spillede sig til flere chancer, men fik ikke omsat chancerne til mål. AB havde chancer til flere mål, men fokus var naturligvis på at holde føringen. Det lykkedes, og der var stor glæde i AB’s lejr efter dagens resultat ovenpå nogle tunge dage.

Cheftræner Simon Ervolder Andresen udtalte efter kampen: ”Jeg er meget overvældet over det hele. Jeg er meget stolt af den gruppe mennesker, der har leveret denne kamp her i Esbjerg. En gruppe som virkelig har stået sammen i den modgang, der har været og de ændringer, der er kommet den seneste uge. Så først og fremmest er jeg stolt over arbejdsindsatsen. Vi står sammen som en enhed, spillerne kæmper hele kampen igennem og leverer en kæmpe indsats”. Anfører Silas Trier Madsen udtalte: ”Det er sindssygt forløsende at få den første sejr og tre point i Oprykningsspillet. Det er ikke nogen hemmelighed, at det har været en hektisk uge og det har været hårdt for os. Vi har fået snakket sammen og fået samlet os og gjort det, vi kan gøre – nemlig at spille fodbold. Vi er heldigvis en megastærk gruppe, som har hinandens ryg og det viser vi også i dag. Vi arbejder vanvittigt hårdt og viser, at vi er et hold og det er det, der sikrer os de tre point i dag. Sindssygt stort resultat på et super fedt stadion – og nu skal vi bare have en fest i bussen hjem”.

5 1

Startopstilling med ud og indskiftninger:

16 Albert Gaub-Jakobsen (mål)

30 Marcus Mustac Gudmann

2 Rasmus Møller 19 Albert Nørager

11 Oliver Angus

15 Søren Ilsøe går ud og 10 Sylvester Seeger-Hansen kommer på banen

22 Silas Trier Madsen

8 Emil Wass

7 Frederik Ellegaard går ud og 24 Axel Wallenborg kommer på banen

28 Emiliano Gomez går ud og 23 Marcelo Randolf kommer på banen

37 Asger Højmark-Jensen går ud og 17 Christoffer Thrane kommer på banen

 

Næste kamp er søndag den 7. maj 2023 kl. 13.00 mod B.93 på Gladsaxe Stadion.

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.