Turen går til Esbjerg

DSC1953 1

Efter nogle svære dage tager holdet i morgen, søndag den 30. april, turen til det vestlige Danmark, hvor AB Gladsaxe møder Esbjerg fB. Dommeren, Andreas Bøgebjerg Kobberrød, fløjter kampen i gang kl. 15.00 på Blue Water Arena. Esbjerg fB er kommet godt fra start og har vundet deres to første kampe i oprykningspillet, senest med en sejr i topkampen mod B93 på Østerbro Stadion.

AB tabte senest knebent med 1-0 til Kolding IF i Kolding. Esbjerg fB ligger på fjerdepladsen i tabellen, mens AB indtager femtepladsen. Den seneste kamp mellem de to hold endte 0-0 på Gladsaxe Stadion den 10. april 2023, så det kan meget vel blive et tæt opgør igen.

Begge hold er ramt af karantæne. Esbjerg fB har Yacine Bourhane i karantæne, og AB må undvære midtbanespilleren, Alessio Alicino.

DSC1949

Som tidligere skrevet, er der udnævnt en midlertidig cheftræner. Det er Simon Ervolder Andresen, som har trænet holdet de sidste træningspas op til kampen mod Esbjerg.

Cheftræner Simon Ervolder Andresen udtaler inden kampen: “Det har været nogle svære dage for os alle. Jeg vil gerne rose spillerne for den måde, de har håndteret hele situationen på. Drengene har taget rigtig godt imod mig. Vi har trænet rigtig godt de to sidste dage. Vi har forberedt os på Esbjerg, og nu skal vi over og spille en kamp mod en god modstander på et flot stadion. Det er det, det handler om nu. Det handler om, at vi tager derover for at præstere og spille en god kamp. Det er også min forventning, at drengene er klar til det”.

Der er følgende bruttotrup til rådighed:

1 Oliver Børner Thorup (mål)

2 Rasmus Møller

3 Gustav Overgaard Hansen

7 Frederik Ellegaard

8 Emil Wass

10 Sylvester Seeger-Hansen

11 Oliver Angus

15 Søren Ilsøe

16 Albert Gaub-Jakobsen (mål)

17 Christoffer Thrane

19 Albert Nørager

22 Silas Trier Madsen

23 Marcelo Randolf

24 Axel Wallenborg

26 Christian Espersen Troelsen

28 Emiliano Gomez

30 Marcus Mustac Gudmann

37 Asger Højmark-Jensen

 

Startopstilling kommer på Facebook og Instagram en time før kampstart.

Kampen kan streames på https://2-division.dk/streaming

3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.