Tophold venter i Aarhus

I morgen lørdag den 11. maj drager AB Gladsaxe til ”Smilets by” – selv om smilet nok er stivnet lidt efter AGF’s nederlag i pokalturneringen. Nu gælder det topholdet i 2. division på Riisvangen Stadion, hvor Aarhus Fremad tager imod AB. Dommer Nicki Nordlund Hansen sætter opgøret i gang kl. 14.00.

Aarhus Fremad er kommet godt fra start og har vundet de tre første kampe. De tabte dog senest med 6-2 til FC Roskilde i Roskilde. De to hold byttede plads i tabellen og FC Roskilde overtog derfor oprykningspladsen. Det må derfor forventes, at AB møder et topmotiveret og tændt tophold, det vil gøre alt for at hænge på i oprykningsræset. AB er ubesejret i oprykningsspillet og fik i sidste kamp mod Middelfart et point.

Sidst AB var på besøg på Riisvangen var 7. oktober 2023. Kampen endte 1-1. Det er en kamp, der mest af alt vil blive husket for Albert Gaub-Jacobsens to fantastiske straffesparksredninger, som han præsterede med to minutters mellemrum i de sidste ti minutter af kampen! Den seneste kamp mellem de to hold 17. marts 2024 endte også 1-1 på Gladsaxe Stadion. En kamp som efter de flestes mening burde have haft AB som vinder. Cheftræner David

Roufpanah udtaler efter fredagens træning: ”Vi skal selvfølgelig forsøge at vinde kampen. Vi ved, at det er en vældig svær udebanekamp og at Aarhus Fremad slås for oprykning. Vi skal spille for at vinde alligevel. Vi skal ændre en del i forhold til kampen mod Middelfart, for Aarhus Fremad spiller anderledes og har en helt anden måde at spille forsvars- og angrebsspil på. Vi skal spille lidt mere mand-mand i forsvaret og spille offensivt spil på en anden måde. Det gør kampen interessant, at vi skal møde et hold, der spiller for oprykning. Det er vigtigt for os at spille så store og vigtige kampe som muligt. Det er med til at styrke holdets udvikling. De har mange individuelle spillere, og de arbejder vældig hårdt. Det er et aggressivt hold, der skal skaber mange målchancer. Sidst spillede vi 1-1, og de scorede et mål på vores fejl. Så denne gang håber vi, at vi vinder 1-0”.

Rasmus Brodersen tilføjer: ”Vi har haft god træning med godt humør og intensitet. Vi ser frem til et spændende opgør med en god kulisse. Vi skal bygge videre på vores sidste par kampe og tage vores gode momenter fra særligt første halvleg mod Middelfart med. Vi tager derover for at få 3 point – og det ville være særlig flot på deres hjemmebane”.

I bruttotruppen er følgende spillere:

16 Albert Gaub-Jacobsen (målmand)

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

6 Daniel A. Pedersen

8 Darren Sidoel

10 Tim Freriks

11 Flamur Dzelili

15 Søren Ilsøe

19 Christian Wagner

22 Ágúst Hlynsson

24 Mark Garly Pedersen

28 Emiliano Gomez

29 Ibrahim Doumbia

30 Julius Lind

34 Mikkel Brund

88 O’Vonte Mullings

97 Ahmed Hassan

99 Jesper Sørensen (målmand)

Utilgængelige spillere til kampen:

9 Emil Mygind

17 Yushi Yamaya

25 Filip Mellbin

35 Pachanga Kristensen

40 Hørður Askham

3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.