U19-træner overtager rollen som midlertidig cheftræner

Untitled design 9

Akademisk Boldklub Gladsaxe har udpeget Simon Ervolder Andresen som midlertidig cheftræner. Simon har været en del af klubben i over 4 år, hvor han både har været træner for AB’s U17- og U19-hold.

“Vi skal ud og levere nogle gode præstationer i de resterende kampe. Vi er i en svær situation, men vi skal rykke os tættere sammen og finde tilbage til vores styrke som hold. Holdet har måske ikke haft de bedste resultater hidtil, men vi har stadigvæk et fælles mål at arbejde hen imod,” fortæller Simon Ervolder Andresen.

Simon overtager trænerjobbet fra Patrick Birch Braune, og forventes at skulle stå i spidsen for holdet i resten af forårssæsonen.

Allerede på søndag skal holdet i kamp igen mod Esbjerg fB. Om kampen udtaler han: “Vi kommer til at arbejde benhårdt på træningsbanen frem mod kampen. De næste par dage skal vi fokusere på at justere nogle af de ting, der skal forbedres. Esbjerg er et godt hold, men det er vi også, og det skal vi prøve at vise på søndag”. 

Klubben har allerede påbegyndt arbejdet med at rekruttere en permanent cheftræner, og håber at kunne præsentere en kandidat i den nærmest fremtid.

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.