U19-træner overtager rollen som midlertidig cheftræner

Akademisk Boldklub Gladsaxe har udpeget Simon Ervolder Andresen som midlertidig cheftræner. Simon har været en del af klubben i over 4 år, hvor han både har været træner for AB’s U17- og U19-hold.

“Vi skal ud og levere nogle gode præstationer i de resterende kampe. Vi er i en svær situation, men vi skal rykke os tættere sammen og finde tilbage til vores styrke som hold. Holdet har måske ikke haft de bedste resultater hidtil, men vi har stadigvæk et fælles mål at arbejde hen imod,” fortæller Simon Ervolder Andresen.

Simon overtager trænerjobbet fra Patrick Birch Braune, og forventes at skulle stå i spidsen for holdet i resten af forårssæsonen.

Allerede på søndag skal holdet i kamp igen mod Esbjerg fB. Om kampen udtaler han: “Vi kommer til at arbejde benhårdt på træningsbanen frem mod kampen. De næste par dage skal vi fokusere på at justere nogle af de ting, der skal forbedres. Esbjerg er et godt hold, men det er vi også, og det skal vi prøve at vise på søndag”. 

Klubben har allerede påbegyndt arbejdet med at rekruttere en permanent cheftræner, og håber at kunne præsentere en kandidat i den nærmest fremtid.

Udsalg på udvalgte varer
Bliv klædt på til pokalfodbold! Få op til 25% rabat på AB merchandise inden kvartfinalen mod FC Nordsjælland! Udforsk vores…
Gratis pokalkamp for Gladsaxe og...
Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det…
Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes...
Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.